nemůžu spát

18.04.2009

Ahoj holky, chci se jen zeptat jestli s tím máte taky některá problém, od té doby co jsem ve II trimestru prostě nespím, večer u TV jsem úúúúplmě mimo tak si jdu po zprávách lehnout a akorát tak čumím do stropu, převaluju se, přemýšlím, no mazec dnes jsem šla asi tak 5x na WC a 1x loupit ledničku mimčo se tam mlelo a mi kručelo v žaludku, ještě že si už umí říct, šikulek. K ránu tak na hoďku zaberu, ale to už doma všichni vstávají a jak je to v paneláku, všechno jde slyšet tak vstanu taky a celej den jsem jak mimóza, když si chci odpoledne lehnout, tak zase stejnej problém čumím jak puk do stropu, převaluju se a nic z toho tak po hodině trápení vstanu a než se proberu a přestane se mi motat hlava a takové ty věci po ránu, tak je zase hoďka fuč. Holky jste na tom některá podobně??? Nebo máte s tím zkušenosti??? Přejde to??? Vyspím se někdy??? Něbo existuje něco co na spánek zabírá? Nějakej čajik co můžou těhulky a tak??? Děkuji

Mám to takhle od začátku těhu - usnu po 20h, přes noc 3x čůrat, v noci mezi 3-5h ráno nespím a straším na kompu, a když už spím, tak se mi zdají ošklivé sny.
Je to ted trošku lepší (začínám 21.tt) - zjistila jsem že mi pomáhá množství zážitků přes den, že nejlíp spím když přijedeme z grilu z chaty, nebo z výletu nebo tak :)

In reply to by Kašíkus

Jojo s těma zážitkama přes den, to chápu, jenže mě se to tak nějak spojí a pak se mi zdají do kopy taky kraviny, když už se zadaří, tak nevím co je lepčejší jestli nespat, nebo zažívat noční běsy, děsy :00: nemáme to jednoduché :j)

tak já jsem v 10tt a mám to taky tak... zaberu tak v jedenáct a ve dvě už zase hledím na strop....hrůza... pak zas na dvě hodky zaberu a pak zas nic asi tak v šest usnu potřetí a pak už v osm vstávám... ještě , že nechodím do práce, protože to by byla hrůza. Jak vstanu, tak se dvě hodky dávám do hromady, protože se mi hrozně točí hlava... no doufám, že to nebude ještě horší, takhle mi to uplně stačí :!k:
tak si užívejte sobotu a pa

In reply to by x.lucika

hmmm tak to nezávidím, já jsem v prvním trimestru prochrněla snad celé dny i noci, taky jsem byla ráda, že jsem nechodila do práce, vůbec bych to totiž nedala, obdinuju těhulky co to zvládají.

In reply to by barushe

taky obdivuju holky co ještě chodí do práce, já jsem se na to vykašlala po tom, co mi mistr na odpolední nadával, jak si můžu dovolit jít na vyšetření do nemocnice, když mám odpolední. šla jsem tam ve dvanáct a z nemocnice jsem šla ve čtyři. A ještě ta hrozná situace v práci, není práce a propouští se, tak co se tam budu stresovat. Tak jsem v klidu doma a v pohoda. Jen ty peníze nic moc, ale já mám ted uplně jiné priority. Nic mi nevynahradí zdravé mimčo. Neváhala jsem s tím být doma, i po tom, co moje kamoška z práce potratila v 8tt a kámoška ze školy v 10tt. Obě chodily do práce a tam se nešetřily. :(
a ještě s tím spaním, myslím holky že máme dospané..... ted v těhu a pak budeme vstávat k miminkám... tak aspon budem zvyklé :s:

In reply to by x.lucika

je super, že dnes je ta možnost a lékař ti vyhoví, já jsem při první těhu byla taky hrozně chytrá přišla jsem o prcka v 9tt a te%d od začátku jsem na neschop a rozmazlova, rozmazlovat a............nespat :s:

já už to mám teď v 9 týdnu a jsem z toho pěkně utahaná. Ale já měla problémy se spaním i před těhotenstvím,ale to jsem řešila bylinkama na spaní, které teď bohužel nemůžu. Do minulého týdne jsme spávala krásně, tak jsem si říkala, že i když mám celý den nevolnosti, tak je paráda, že se aspoň krásně vyspím. Asi jsem to zakřikla. Taky vůbec nevím co s tím mám dělat. Vždycky večer vytuhnu a za 3-4 hoďky se vzbudím a do rána se jen převaluji. :r:

In reply to by barushe

možná jsem jenom teď hodně nervní, v úterý mám jít na kontrolu a před 14 dny jsme ještě neměli srdíčko, tak se strašně bojím, aby bylo všechno v pořádku. Včera jsem stresovala celý den, že se určitě něco stalo, protože mi bylo úplně dobře, žádné nevolnosti a ani prsa mě nebolela. A to mi má přijít ještě v úterý do práce kontrola ze sociálky ach jo. Ať už to mám všechno za sebou a hlavně ať je miminko v pořádku :cc):

Taky to tak mám, už asi 14dní si jdu večer lehnout, normálně usnu, za noc jdu asi 3krát na záchod a od 3hodin nemůžu spát, prostě mě už v posteli vše tlačí, tak se většinou odeberu na gauč, něco si přečtu a většinou ještě zaberu, ale pak mě zbudí ve všední dny budík a v práci pak koukám jako sůva. Taky mě to trápí, ale asi musíme vydržet ( asi tak další 3roky)Hanča

Ahojky já tohle měla od 25tt a mě tedy malej od tři ráno kopal jak divej,že už jsem stoho byla nervozní,většinou jsem pak vstala s mužem do práce o pěti udělala mu kafiko a pak se kulíšek sklidnil a já si šla lehnout a v sedum vstávat k synkovi do školy no mazec,kolikrát jsem byla tak unavená že mi fakt dobře nebylo.Přes den mě taky moc ležet nenechal sbídou tak hodku a pak do mě štouchal...no a tet jsem 37tt a nějak se bobek sklidnil :s: už spím celou noc :one: Tak už se vyřádil.I dr.mi řekl,že mám moc divoké dítko.Uvidíš,že to přejde já si popravdě pak už na to zvykla,že mi to tak nějak ani oc nevadilo :s:

In reply to by Mag28

no super, konečně dobré zprávy, já už se smiřovala s tím co pisala Hanča, že se dlouho nevyspím tak uvidime, zatím kopeme malinko začínám 20tt, takže je mi jasné že bude hůř. Každopádně moc děkuji

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no taky to máš dobré, ale co chceš v noci dělat na TV se mi dívat nechce obývák je pro mě nepohodlný a chce se mi ležet a z TV mě bolí oči, číst to taky nemůžu, hrůza hrůza hrůza, se počítala, že to přejde, ale nakonec jsem ráno vstala z postele tak nasr, že jsem musela napisat. Zavídím maminkám co večer lehnou a spí jak Růženky do rána!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka