Kdy se vám mimčo otočilo?

17.04.2009

Ahoj holky chtěla bych se zeptat v jakém týdnu se vám mimčo otočilo hlavičkou dolů? My jsme byli včera na ultrazvuku a malá byla příčně. Ale doktor nic neříkal. Slyšela jsem že se prcek muže otočit třeba až týden před porodem. Malá má 1860g a je asi tak o týden menší a doktor říkal, že je to akorát tak jsem zvědavá kolik bude mít až vyleze. Tak se opatrujte protože hodně z vás má různé problémy jak tady čtu. A hlavně vydržet! :cc):

Ahojky těhulko.
my jsme otočení od 32 týdne hlavičkou nahoře. Včera jsem byla na kontrole (37+3) a prý se už ani neotočí. 30.4. jdeme na císaře, protože prý bude mít okolo 4kg a na to jaký je to malý obřík nemám tak velké bříško. U každého je to úplně jinak. Kamarádce se malá otočila ve 36 týdnu - což bylo minulý týden. Uvidíš, hlavně se tím netrap, všechno nějak dopadne :-). Nejdůležitější je zdrvaíčko. :cc): :||):

když jsem byla na kontrole ve 31 tt, tak malá už byla otočená hlavičkou dolu. A asi i vím, kdy se otočila, jelikož jsem pár dnů před kontrolou měla roztančený den. :dance: To se tam vrtila, jako kdyby byla na diskotéce. :°: Bylo to úžasný. Vůbec si s tím hlavu nelámej, určitě se otočí v čas, máš na to ještě pár týdnů. Tak hlavně v klidu.

Ahojky, tak mě se malá otočila ve 30 týdnu. Prcek se prý může otočit i den před porodem, určitě to bude v pohodě. :-)

Ahojek,
tak my jsme 32tt a v pondělí na poradně jsme byli hlavou dole...mi dr říkal, že se klidně ještě popřetáčí, že do 35tt je to úplně běžné...
pokud je prcek malý, myslím, že má větší šanci se otočit ještě v pozdějších týdnech...my jsme byli na začátku 32tt 1990g, takže bych byla raději, kdyby se už moc "nehuštal"
paf

Ahojky tak mě se malej otočil ve31tt a tet jsem 37tt a zatím je hlavičkou stále dole a vážíme 3,30kg.Tak se nestresuj mě dr,řekl,že se mimi muže otočit až ve 36tt,tak uvidíš,třeba se otočí!Hezký zbytek těhu

Tak my jsme otočený hlavičkou dolů od 28 týdne. :girl: Ale prý to ještě nemusí znamenat, že takhle vydrží až do porodu! :n:
Buď v klidu, ta se ještě "sešteluje" :///: jak má! :one: :k: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky