Nechce pít

17.04.2009

Ahoj holky ,poraďte co mám dělat mám 14měs.holčičku a musím jí nutit aby vypila trochu čaje.Vůbec nechce pít a to až budou ty vedra tak teda nevím.Zkoušela jsem jí dát i brčko do čaje a to jakž takž ale stejně moc nevipije.Díky za rady.

nače zuzanka pije jen vodu. Nic jiného totiž nechce. Čaje pila jen vyjímečně přes zimu, ale taky strašně maličko. Zkus taky dávat jen obyčejnou kojeneckou vodu a třeba bude pít víc. Zuza všechny ochucené šťávy a podobně odmítá, tak pořád lepší voda než nic. Pa Vronika a Zuzanka

ahoj, kolem roka děti bojkotujou pití. můj syn byl stejnej. narozenej v červenci a tak opravdu byl problém do něj dostat vodu..byla jsem z toho hotová. Aspoň jsem sebou nosila jablíčka-aby nebyl na suchu. Vystřídala jsem několik druhů flašek na pití (takové ty hrníčky) no a nakonec to vyhrála flaška s drogérie DM od babylovu-je to umělohmotný hrneček s brčkem. Když ho zavřeš tak se brško schová a když otevřeš tak jakoby vystřelí ven (neni to nebezpečné) brčko je z gumy a malej z této flašky rád pil..tak jí zkus koupit. Neni ani nějak šíleně předražená.... :a:

Tak já do Adámka taky nedostala ani kapičku čaje. Když vypil 10 ml, tak jsem jásala. No a pak jsem mu zkusila koupit hruškovou šťávu od Hippu. Smíchám 50 ml šťávičky se 100 ml vychlazené převařené kojenecké vody, aby to nebylo moic sladké a Adámek mi začal krásně pít. Takže mu ten čaj prostě nechutnal :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka