Malá se nemůže vykakat,poraďte

13.04.2009

Ahojky všem a přeji hezké Velikonoce.Potřebovala bych poradit co mám dělat aby se mohla malá vykakat.Už jí nic nepomáhá jen občas rourka ale už ani to moc ne a jinak kvůli tomu dost často pláče.Má dost hustou stolici.Dávám i fenyklový čajík.To nám pomohlo ze začátku a tedka už ne.Nejsou na to nějaký kapičky?Dávám jí sab simplex ale to je spíš na ty prdíky že?Je na UM tak je to asi tím a nepomohlo by třeba změnit jiný druh mlíčka?Papá Nutrilon HA 1 tak jsem myslela jestli není nějaký mlíčko na to přímo na vykakání anebo pokud máte zkušenosti že například po sunaru by se mohla lépe vykakat.Je mi jí moc líto tak jí to nejde a pláče.Je jí skoro 7 týdnů.Poradte mi prosím pokud někdo něco víte.Moc děkuji všem za každou malou radu.Děkuju a jinak si užijte Velikonoce a dávejte pozor na zadečky pá :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj holky moje kristynka(2 mesice) se ted nevykakala 3 dny ale neplakala ze by ji neco bolelo u plne kojenych deti je prej normalni ze se par dnu nevykakaj pac zižitkujjou vsechno to mlicko co spapaj nastesti dneska se uz vykakala a dokonce dvakrat k teplomeru nebo trubyčce sahej opravdu kdyz to bude uz nutny ono by si to miminko pak zvyklo a nemuselo by se ani samotny vykakat.mej se pa pa :\x:

In reply to by romanka11111

ahojky já nekojím vůbec je to nehoře napsané mrkni.Je na umělým mlíčku a měla bolesti bříška pořád plakala,změnila jsem mlíčko a je to ok.měj se papa

Ahojky,na takové problémky nám doporučila lékárnice Hylac forte,dávala jsem mu to týden a je bez problémů,je to něco jako probiotické kapky,akorát levnější,o dost levnější. Mu stačila jedna lžička a v ten den se řáááááááádně vykakal.Zkus nabízet trošku víc čajíčku,ať to ředí stolici!! :a:

ahoj tak malá taky hodně trpěla jak na prdíky tak na kakání, kakala třeba i jednou za týden a to díky tomu že jsem si dala švestkový kompot - teda pokud kojíš tak ho zkus. A upravilo se nám to samo i když to trvalo ale už máme klid
HEZKÉ VELIKONOCE

:a: vyměn fenyklový čajík za heřmánkový-ten má lehce projímavé učinky.Ted jsem to řešila se sousedkou-měla stejný problém.Kakal tuhé hovina a přešla na ten heřmánkový čaj a paráda-tak at to lítá :s: :a:

Milumil Comfort od firmy Milupa - může se dávat už od 1. měsíce a působí proti zácpě. Doufám, že ho v ČR mají pod stejným názvem, zkus třeba v DM.
Jinak k doktorovi
Pa

ahojky nepíšeš jestli malé dávaš čaj.slyšela jsem ,že děti na umělém mléku mají od začátku i čaj.tekutiny jsou pro vypraznovaní důležité.prostuduj to na netu nebo zajdi k doktor.co ti poradí.

Zdárek. My jsme tyhle problémy sice neměli, ale já bych zkusila změnit to mlíčko. My jsme na Bebě HA a Škubánek na to fakt netrpěl. Nevím, jestli existuje mlíko přímo na tohle. Koždopádně jsem ho nikde neviděla. Každý mimčo je jiný. Četla jsem tady, že někdo má zrovna třeba po tý Bebě problémy spíš opačnýho druhu, než máte vy. Chce to vyzkoušet. Nabídka mlíček je velká, jenom musíš najít, co vám bude vyhovovat. Jinak musím varovat, že ta Beba je dost drahá. Jsem ti moc nepomohla, co?

In reply to by lussi

ahoj,mela jsem uplne stejny problem s malou jako ty,taky se mi nemohla vykakat a je ji dnes 7 tydnu.Je na UM a davala sem ji Bebu.Vubec nic nepomohlo rourka,masirovani briska,tepla zinka proste nic,tak sem si koupila pro ni Sunar 1 a muzu ti rict,mame po problemech,sice mi kaka ob 3 dny ale vykaka se.Takze sem se sunarem spokojena.Beba stoji jinak 309 ,- a a sunar stoji 198,- takze je to i vyhodnejsi a lepsi pro to mimi,ale kazdy mimi je jiny ja bych podle tebe zmenila mlicko a uvidis.

In reply to by lussi

Ahoj my bebu používáma a malá má taky po ní tužšky stolice ale žádný velký problémy s kakáním nemá.kádí tak ob den. Dr nám řekla že máme používat Bebu HA1....ale poněvadž to není nejlevnější cca 400g za 270kč,tak používáme Beba 1probiotik a ta stojí 800g za 299kč.A jinak třeba zkus kmínový čaj jinak jsou i kapičky na lepší kakaní něco jako projímadlo,ale to nevím jak se jmenuje

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka