dovolená

16.04.2009

Ahoj holčiny.
Víte co mi teď tak došlo?? Já budu mít od pondělí napsanou neschopenku a s přítelem máme zaplacenou zálohu na dovolenou do řecka, na srpen!! Myslíte, že mě doktor na tu dovču pustí????? Nebo, že nám dovča propadne?

Nebudeš v srpnu už v hodně pokročilém těhotenství??
Nechci nic říkat, ale krom toho že horko a slunce pro pokročilou těhuli fakt vůbc není dobré, a ani pro dítě a jeho plodovou vodu, tak navíc tě žádná cestovka nepojistí na cestu, pokud jsi překročila 6.měsíc. Já to tak tak stihnu, že v květnu budu končit 6.měsíc a akorát se vracíme z Alp (procházky, vzdoušek), ptala jsem se na to cíleně (v Čedoku), jestli smluvené pojištění platí, pokud jsem i těhotná, a kdybych měla v Rakousku potíže, tak jestli mě určitě ošetří bezplatně, nebo budu muset nejdřív cálovat, ptali se na to po telefonech a je to tak, do 6. měsíce tě pojistí, nad se musíš domluvit ve své pojištovně a nemusí to jít aky vůbec. Navíc většina známých leteckých společností pokročilé těhule nevozí! (možná ty low-cost jo, to nevím jistě).
Rozmysli si, jestli je to tak nutné, tak jestli by pro vás všechny nebylo lepší jet někam v červnu třeba, kdy ještě nemusí být u moře takový hic a nestojí to tolik (ležet pod slunečníkem se dá i na zahradě :D )
Já právě kvůli tomu jsem zvolila kompromis - květen a hory, na procházky, vzduch, nebude mi tam hic a nebude mi na břicho svítit slunce, a je to 5h domů autem kdyby něco..
Na nemocenskou se neohlížím, mám celý den vycházky, tak co by mě v noci kontrolovaly úřednice :D

To budeš tak v 5 měsíci,viď? To by tě mohl pustit.Mi když jsme byli loni na dovče,tak jsem fakt koukala kolik češek tam bylo s pupkem :s: teď koukam,že se ptáš spíš na to ,že budeš marodit :? já myslim,že by to šlo nějak udělat,když se snim domluvíš.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka