dobré ránko maminy :-)

13.12.2007

Jak pak jste se vyspinkali? Já dneska do růžovoučka. Natálka ještě spí, tak si tu v klidu snídám. Dneska bych toho chtěla hodně udělat, tak snad zas nepadnu únavou v poločase :-) Včera jsem přinesla fotku z ultrazvuku. Marek byl šťastný, zářil jak sluníčko a pořád si ji prohlížel. A teď koukám, fotka zmizela. Asi ji má u sebe. :-)))

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já si ji večer stáhno do počítače. mě nenapadlo, že si ji vezme sebou :-)))

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

překvapil mě i včera. Bříško hladí každý večer a když volá, tak vždycky řekne, když se loučí a pusu Natálce a pohlaď miminko... ale včera tu fakt chodil jak děcko s novou hračkou. A bral i tu fotku do ruky hrozně něžně a opatrně :-))))

Ahoj Bozenko.Vzpomela jsem si ze nemuzem pomlouvat Michalku od 10 hod.Moc me to mrzi a budu se snazit ti to vynahtadit.Pozvala jsem si totiz kamaradku a ta dorazi pocitam tak kolem te 10 hod:-(

In reply to by Boža

To ja jsem vybrala a oznamila to.Nikomu se to nelibilo ale maji smulu.Ja uz to tady jednou psala David me rekl ze Filip je buz.. jmeno a Tereza ma pi.. z zeleza a ze v zadnym pripade.Co se tyce treba babky jeho tak tu jsem malem poslala do pr.. a byla by proti vsemu co jsem vymyslela takze to je jedno.

In reply to by Zuzana.Picmouse

:-DDD to jsou teda... ale obě jména jsou hezký. Filip se mi taky líbí, ale jeden už v baráku je. A má ho divná paní - vzala si chlapa o 13 let mladšího a ten je jen o pár let starší, než její nejstarší syn ( chodí spolu jak dvojčata - velcí jsou stejně) a mají spolu 2 malé děti - Filipa a Elišku. A obě mrňata věčně řvou a ona po nich huláká. Jednou jsem šla kolem baráku - u nich bylo otevřené okno a ona zrovna ječela na Filípka, že jestli okamžitě neusne, tak půjde jezdit na kole ! a na procházky chodí s dětma do polí za sídliště. Hrozně se vyhýbá lidem. Ta normálně prchá, když by měla někoho potkat a chodí i v létě v zimní bundě :-)))

In reply to by Boža

je mam pro holcicku vybranou elisku a pro chlapecka davidka, davidka teda vymyslel pritel a ja chjtela elisku a on furt terezku, ale ja neustoupila a kdyz to bude holciccka bude to eliska jak ta princezna ze mlejna :))

In reply to by Zuzana.Picmouse

musí být chudák i ona, celý den jen s uřvanýma mrňatama. Ale může si za to sama.Čím víc na ně huláká, tím víc řvou a čím víc řvou, tím víc huláká ona :-DD a určitě by bylo dětem líp na pískovišti, než s mámou někde v poli :-DDD

In reply to by Boža

To ja nebudu ale bijim bojim ze mme to pak bude lito.V lete se mi zdalo ze mam holcicku.To jsem si ale jeste myslela ze budu mit kluka.No a ze jsem ji dala na zadek protoze si nechtela zapnout svetr.Meto bylo hrozne lito i v tom snu.JSEM BLAAAAAAAAZEN

no dobře nejdřív taťka v práci a večer mi tady hlavní že jste v pořádku já jdu na kontrolu v půl deváté

ahojky Boži, my se vyhajali jako obvykle,
já si tu čtu, místo toho, abych poplatila přes net složenky a fičela do práce, no já se na to vyprdnu, ten čas tak letí
:-)))))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka