jak často chodíte teď na kontrolu na gyndu?

16.04.2009

Včera jsem byla na kontrole na gyndě po 5.týdnech, doktor mi řekl, že příští návštěvu už uděláme dřív, myslela jsem, že se teď má chodit po 14 dnech,ale on mi napsal návštěvu za tři týdny. Jen mi změřil břicho a poslechl ozvy jinak nic žádné vyšetření. Je fakt, že se teda zetpal jeslti nemám nějaké problémy,ale stejnak mi to příjde divný. V podstatě jsem byla za pět minut hotová.
Mimísek se má čile k světu krásně kope a roste tak snad je vše v pořádku.

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, tak já jsem teď ve 30tt a k doktorce stále chodim po 4 týdnech. Na monitor se začíná chodit až od 35tt-to jsou pak kontroli každý týden. Netušim jak to dál bude. zda mě dr. ještě pozve na jednu prohlídku a nebo se už rovnou objednám v nemocnici :a:

tak koukám, že ti doktoři si to dělají každý jak se jim to hodí, je zajímavé, že to není všude stejné, akorát bych brala rozdíl mezi rizikovými těhu a bezkomplikovaným těhu, ale jinak by ty prohlídky měly snad být stejné ne?
No za tri týdny tam jdu tak uvidím.

Ahojka, asi je to hodně individuální podle doktora, jak to tady pročítám. Já jsem chodila ze začátku každé 4 týdny, ale po tom, co mi vystavil PN tak chodím každé 3 týdny. Dělá mi pořád to samé vyšetření tzn. tlak, váha, bílkovina v moči, kontrola čípku, ptá se jen na problémy a je to šup šup. Občas teda UTZ, ale jen někdy, jsk má čas a poslední dobou spíš ne. Břicho mi neměřil ještě ani jednou, ale podle posledního UTZ je malá tak akorát, tak to asi ani neřeší.

Ahojík, já od začátku chodím po 4 týdnech... jsem 29+3tt a teď jdu po 3 týdnech, ale jen proto, že měním doktora.. ale zrovna přelomově, tak jsem zvědavá, jak se to zkloubí s velkým UTZ. Tak se uvidí, co nový doktor.

Já od 31 tt chodím po 14 dnech a vždy mě zkontroluje čípek a udělá ultrazvuk + všechny základní vyšetření (váha, změření bříška, změření tlaku, vyšetření moči na bílkoviny).

Ahojky já byla od začátku na neschopence chodila jsem po 3týdnech a asi od 36tt po týdnu.Pokud nejsou problémy tak ta prohlídka je vcelku rychlá.

Měla jsem to úplně stejně, byla jsem po 5 týdnech, teď jdu po třech a to budu tou dobou 35 tt, takže u svojí doktorky naposled a pak už budu chodit do porodnice, cca po týdnu. Ty kontroly jsou taky u každýho doktora jiný. :a:

ahojky.já jsem skoro celé těhu chodila co 3 týdny,protože jsem byla na neschopence a od 32tt jsem už chodila co 2 týdny a od 36tt už jezdím do nemocnice kde budu rodit a to už jezdím co týden.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka