Dnes jsem opet blinkala

14.04.2009

Mate to take nektera u ktere se to stava ze v 27 tydnu vecer jde zaludek nahoru? :\/:Zvracela jsem drive z počatku pak kolem 3 mesice konec takovou dobu vse v pohode a tet se mne to občas stava ale divne je že vecer :?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, včera večer po ulehnutí se mi udělalo ukrutně zle a asi ve čtyřech obloucích ze mně následně vyletěla večeře. Malý mě do žaludku pěkně nakopával a zároveň mi žaludek šel nahoru přesně tak, jak píšeš. Uklidnilo se to po půl hodině. Dnes jsem na tom podobně, neblinkám, ale radši jsem si ještě ani nelehla. Sedím tu a piju žaludeční čaj... Přesně vím, jak Ti je. Včera jsem měla pocit, že nejsem ve 27., ale v 7. týdnu!!!

In reply to by Terezka 5

Ahojky Terezko
Žačalo to nejdřive nechut k jidlu nevolnost žaludek mne stale jde na horu když neco snim a to jak začalo byt hodne teplo.V neděli jsem take po dobre verče sla za pul hodky na toaletu a vše šlo prič to bylo po prve a včera opet,dnes rano zase změna prujem:(Take mam pocit že nejsem v 27.,ale na začatku tehu!Znama zase řika ze to ma každa tehu jine nektere nevolnosti prestanou do 4 mesice a některe to maji až do konce tehu.Tak snad to je jen tou zmenou počaska a pak to přestane tak si to myslim:)
Čekame take chlapečka a jmeno Samuel :cc): Koupim si take žaludeční čaj dekuji za radu :one:

In reply to by karcoolka73

Tak to máš o trochu horší než já... Drž se!!! Co se týče čaje, jelikož mám slabý žaludek, jsem expert... Nej je čaj "Žaludek a střeva" od Teekanne. Vždycky mi pomůže!! Doporučuji! My nad jménem stále váháme.. Buď Honzík po tatínkovi nebo Tadeáš...

In reply to by Terezka 5

Tak jsem si ho dala před hodkou tak se necham překvapit :ww: Zitra mam kontrolu tak se zeptam lekaře ponevač prujem mam stale :00: Jestly to neni střevni chřipku snad ne :n: Snad budeme mit večer v pohode a nebudem trpět,před chvilkou jsem si dala pečene kuře z bramborem a řepu k tomu :a\|: tak uvidim jak to dopadne :°: Měj se hezky zitra pisnu jak jsem dopadla Pa :a:

In reply to by Terezka 5

Tak jsem včera večer musela z postele ven a honem na toaletu opet jsem blinkala :r: Vše jsem řekla lekaři a ten mne pro jistotu poslal ke sve obvod.doktorce.Tak jsem dostala Hylak forte roztok pro normalni funkci travicího ustroji.A kdyby se to nezlepšilo mam tam přijit.Tak snad to přestane :°: Dala mne ješte při potížích Talcin ale zatim budu brat jen Hylak forte a melo by se to srovnat do par dnu a v to doufam :s: A jak bylo tobě?Jinak je s prckem vše o.k a přibrala jsem pul kila :s: na to jak mne je tak aspon neco jsem nabrala,lekař mne řika to jste toho moc nepřibrala tet už mam 15 a pul kila navice tak to muže jit tet pomaleji kila nahoru :°: jsem mu řekla.

ahojky, já teda neblinkám, ale poslední dobou mě strašně pálívá žáha,ale fakt hodně nestíháme kupovat mléko:-) třeba dva dny mě to zlobí a pak dva dny dobrý.

In reply to by stistko

Ja to mam občas že mne bolí v zadech a bříško spiše dole v pod břisku,nemam to tak často.Pry je to jak se roztahuje deloha. Ale nevim jak to maš a čim to muže byt.Jsem poprve tehotna a take kolikrat nevim co a jak.Snad tehu ktera ma zkušenost pisne vice.

In reply to by karcoolka73

Taky si myslím, že by to snad mohlo být tím. Teď už je to zase lepší.Také nemám vůbec žádné zkušenosti. Navíc mé první těhotenství dopadlo zamlklým potratem ve 12. týdnu, tak se pořád strašně bojím, aby to teď bylo vpořádku a donosila jsem mimčo tak, jak mám, i když už jsem ve 26. týdnu, mám vždy hrozný strach, když mi něco je.

In reply to by stistko

To je mne líto jak tě to dopadlo z prvním tehotenstvím,moc držim palečky aby to bylo vše v pořadku až konce tehotenství!Ale pokud to maš vice radči si zaskoč k lekaři!Hlavně byt v klidu a nemyslet na to nejhorši.Muj lekař mne vždy řekne kdyby neco sem zajdete i s každou maličkosti :ww: Tak jestly se tě neco nezda zaskoč se zeptat a budeš mit klidek že je vše o.k.Drž se Pa :a:

In reply to by stistko

Ahojky
Ja mam tet už klidek,jen občas jdu blinkat od toho jak mne palí žaha ale neni to tak často jen občas.Tak snad te to brzo ustane a vrati se vše do normalu,nektere to maji prej cele tehu nevolnost a když neco sní.Už bych chtela mit maleho na svetě,a hezky se vyspat na břišku tet nemoho.Tak at je te co nejdřive opet skvěle :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky