HOLKYYYYYYY

14.04.2009

Právě jsem se vrátila z gynekologie...... Musím vám říct, že se mi ulevilo!!! Pan doktor už mezi dveřma říká........jeje, vy jste tu byla minulý měsíc a tak na vás už mezi futrama vidím, že jste těhotná Je skvělej!!! První co bylo, že se zeptal, jakou mám práci!!!! Tak jsem mu řekla, že chemické látky. A on nato, že musíme rozhodně napsat neschopenku, ale že to musí být vidět na ultrazvuku!!!!! No, bohužel na ultrazvuku je vidět zatím jen dutinka ale ujistil mě, že těhule jsem!!!! Takže mi napsal převedení na nerizikové pracoviště a v pondělí ráno v 7 mám být u něho jako na koni... Prý už by na UTZ mělo být vidět víc A od pondělka mi prý začnou příšerný bolesti...... ( kdyby to někdo nepochopil, tak tu neschopenku napíše na toto) A už mě prý nikdo v práci neuvidí!!! Vážně skvělej!!!! Jsem tak šťastná!!!! Akorát mě mrzí, že mi nedají dovču do konce týdne.....potřebují mě tam!!!! Když jsem do práce volala, jako by tušili....takže mi dovču prostě nedali. Snad to přejde, teplotu nemám..... Tak co vy na to?? Skvělej pan doktor že??

tak to máš skvělého doktora a on má super přístup :). Gratuluji mamino a užívej těhulkování ;)

Ahojky gratuluji k mimískovi a přeju hlavně hodně zdravíčka a pohody... :cc): :///: Jinak máš fakt super doktora :one:

Ten doktor je skvělej. Napiš kde je, že bych vyměnila toho mýho... teda jestli to nebude moc z ruky. A z druhé strany, bude dobře, že dostaneš proplacenou dovču - kačky se určo šiknou a taky si stihneš zabalit svoje věci a nebude se ti v nich nikdo cizí hrabat. V pátek jim řekneš mějte se krásně a chrrrrr, to bude super - užívat si to supr počasí a doktorovi řekni o neomezené vycházky. :one: :k:

Ahojky Janííí, jsem moc ráda, že to takhle dopadlo a doufám, že čajík k tomu dopomohl :o) já dneska byla taky na gyndě, miminku krásně bije srdínko, už máme těhu průkazku a jsme v devátém týdnu :\x:

tak ještě pořad jsou i dobre a chapajici lide :qu: ,opravdu přistup tve lekařky,je hodně divnej,sama je ženska...tak asi buď nema děti,nebo už nevim...Opatruj se a uživej,maminkoooooooooooo :a:

Ahoj Jani, moc gratuluju! Je super, že existují takoví doktoři. Já mám naštěstí taky jednoho z těch skvělých, takže vím, jaké to je, když doktor poradí, pomůže...a né jako můj bývalý gynekolog, který ze mě vždy udělal akorát blbce. Tak držím pěsti ať vše probíhá jak má.

Ahooooooojky Jančo, tak to je výborné, opravdu fakt reakce skvělááá :qu: !!!! Pan doktor má opravdu pochopení a to je co říct, když je to chlap !!! Většinou by se to očekávalo od ženské, ale tady máme názorný příklad :one: !!!! Jani a víš ve kterém jsi týdnu ??? Tedy třeba i podle kalkulačky poslední MS !!! Jinak ti přeji kráááásné těhulkováááání a dávej na sebe pozoooor :dance: !!!!!

Super, super, to jsou dobrý zprávičky!
Aspoň že tvůj gynekolog je takovej frajer, protože tu tvoju obvoďačku bych asi zabila!! Nechceš chodit k někomu jinýmu??
Tak to vypadá, že se přidáš k nám LPčkám, co?? (těhulky, co budou rodit v listopadu nebo v prosinci 09:) )

Ahoj Janí,
četla jsem si i tvou předešlou zprávu a musím říct, že ta tvoje obvod dr. je kráva a silně zaujatá!Asi bych změnila doktoru. V každém případě jde skvělé,že ti aspoň gyndař pomohl!:-)
Gratuluji k těhu...a moc přeju aby vše bylo o.k.! :-)...
L

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky