nevolnost, ale drsná

13.04.2009

Ahojky holčiny, potřebuju jen radu z vašich zkušeností, dnes jsem 18+2 už asi tři týdny je mi fajne, nevolnostmi netrpím, ale do půlky 4 měsíce docela dost trpěla, dnes to ale nějak přišlo, ráno jsem posnídala hrnek mléka s pudinkem a asi za hoďku jsem šla :sick: , WC je dnes můj největší kámoš, cokoli totiž sním to hned vyzvracím, na začátku těhu jsem taky zvracela, ale max 1x denně a dnes už potřetí, jsem z toho docela unavená, bolí mě oči, hlava a hlavně mě tlačí žaludek a mám pocit, že mi dnes opět vadí pachy:( je vám nebo bylo vám někomu v pátem měsíci taky blbě??? Jsem si myslela, že to na konci 4 měs. přejde, ale ejhle, asi né :(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to je hrozny, to navalování, doma si už na to docela zvykly, ale venku, nebo spíš v uzavřených místnostech (obchod, čekárna atd) to je mazec :°:

já dnes taky :sick: při prvním jsem zvracela až do osmého měs. :w: teď jsem pátý a sem tam si ještě blinknu. asi ty mléčné věci poránu nejsou na žaludek nic moc a mimi se začíná roztahovat, tak na něj tlačí...
to já zvracím většinou nalačno a pak jím až odpoledne nebo k večeru. to je báječné. do porodu budu mít 100kg, ne? :-g( :?

In reply to by Handiiiik

Aha tak to mě nenapadlo, přitom jsem na začátku pila hektolitry mléka a teď se mu to asi nelíbilo. No jo si nevybereš s prázdným žalukem je to ještě horší, to je mi tě docela líto, že si blinkala do 8 měsíce a teď jsi v pátem a taky, ale zároveň mě to uklidnilo, promiň. Jo a na lačno zvracet to je taky dobrej nářez to máš pocit, že tam necháš všechny vnitřnosti, že. :(

In reply to by Handiiiik

jo to tě z toho hrozně tlačí až bolí na hrudi, že :s: :00: já si myslím, že jsem teď měla asi dvou denní krizi, snad už to bude dobré dnes ráno nic, uvidíme večer, jen mám vždy výčitky, jesli piškot nebude trpět hlady, když to nějak nedávám. Ale máš pravdu stojí to za to pak tě trošku pokope a nějaké zvracení, či bolest hlavy ti připadá jako naprostá malichernost :w: :j)

asi tě nepotěším, ale z mojí zkušenosti: intenzivně jsem zvracela do začátku pátého měsíce a to vždycky večer tak 2x a pak ještě i v noci minimálně 1x za noc. Pak to bylo lepší a až tak do sedmého měsíce jsem zvracela tak 2x do týdne. No a ten osmý měsíc jsem se radovala, že už to bude vpoho a teď v devátém už zase začínám zvracet, ale už tak 1x týdně. Tak jen doufám, že po porodu už se nezvrací :-) ale ty nevolnosti máme v rodině, ségra je těhotná teď a doktor jí dal čípky proti zvracení, protože za týden zhubla 3 kg, nemohla nic sníst a kdyby jí prý nepomohli čípky,tak by ji vzal do nemocnice na kapačky. Takže hodně štěstí, ať ti je líp.

In reply to by Hanča81

Díky Hani, to si mě moc nepotěšila, ale taky znám případy, co si to odlinkaly do 9 měsíce, jenže já se milně domnívala, že tenhle případ já nejsem. Včera jsem měla takový pocit, že to bylo ještě silnější než na začátku těhu, proto jsem z toho byla vyvalená, no nemáme to my těhulky jednoduché

ja myslim ze to bude i ted normalni, zatimco v prvnim trimestru to byly hormony a telo se vyrovnavalo s tehu, ted se ti prozmenu stehuji vnitrnosti jak se miminko roztahuje v brisku, takze porad se najde duvod k nevolnosti....navzdory literature pisici o tom jak je 2.trimestr skvely se ja v nem citim mnohem hur nez v prvnim at uz je to neustale pichani v podbrisku, nebo ma specialitka nocni nevolnosti...ja uz se ani neznepokojuju, aspon timto ne :)
preju, at te to prejde, myslim ze to je takovy narazovy :00: co bysme pro drobecky neudelali ne? papa :a:

In reply to by Danzy

I ty Brute????? Jsem právě myslela, že až na to píchání v podbříšku jsi v pohodě, jo a noční nevolnosti to je taky mazanec. Jsem moooc ráda, že jste mi napisaly, protože jsem si to nějak nedokázala vysvětlit, taky jsem se těšila na 2 trimestr, ale v noci nespím, když jo, tak to už fakt musím být 3 dny nevyspaná, ve dne pak chodím jak mrtvola a klíží se mi oči a jsem nepoužitelná, no uvidime. Co ty výsledky z triplů už víš????

In reply to by barushe

no ono mi v podsate pres den nic neni tak si nestezuju:-) jen kdyz se v noci probudim tak to zacne a uz neusnu...ale jo kecam za par hodinek usnu zas ://:
no ty vysledky testu jeste nevim a nekdo mi psal ze kdyby bylo neco v neporadku tak uz mi zavolaji, no ono je to hezka myslenka bohuzel ale ono je to trochu jinak , ona totiz ta laborator kam to posilaji to jeste ani nema zpracovane, to je ten problem ....no uz se nenervuju jen tim ale celkove mam takovou depku na vsechno ,na vsechny :00: tak papa :a:

In reply to by Danzy

to je mazec, že tak dlouho čekáš na výsledky, holky většinou píší, že je do týdne měly a já to tak měla, stačil týden stresu a ty tak dlouho, když mi řekly, že to není v pořádku, tak mě chtěli okamžitě hnát na velký uTZ, takže myslím, že kdyby si to fakt neměla dobré tak se chovají jinak, takže je to O.Káčko, ale černy na bílim, je černy, na bílim :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka