Budit, nebo ne??

14.04.2009

Holky, Natálka (2 týdny) v noci spala mezi kojením 7 hod. v kuse!! To není moc dobře, ne?? Ne že bych si stěžovala, ale v porodnici nám říkali, že máme mimísky po 4 hod budit.. No jo, ale kdo by si v noci nařizoval budíka, že.. Myslíte, že bych jí měla opravdu budit?? Jinak přes den jí cca po 2hod.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,
tak my jsme to měli od narození ale i přes den. Kája nám mohla spinkat porát a ještě bylo hrozné že pokud nechtěla tak se ani nenamáhala vzbudit. Už v porodnici jsme se sestřičkami nevěděli co s ní. Doma se to trochu zlepšilo ale ty noci jsme stejně prospali :'zz):
Dr. mi taky říkali budit budit....ale to se nedá... :jawdrop:
Nakonec jsem ji naposledy kojila kolem půlnoci a vstávali jsme mezi 5-10hod podle toho jak se mi Kája vzbudila. To jsem nechávala na ni protože pak byla mrzutá. No a nakonec jsme všichni spokojený a teď nám je 5 měsíců a 2týdny a všichni nás od malička chválý jak jsme šikovný a rosteme.... :qu:
Takže můj závěr je že pokud přes den papáte po 2hodinách tak bych ji v noci nechala spinkat pokud je to jen 7hod. :one:

No já nevím, já četla, že malinké děti by rozhodně neměly být bez jídla déle jak 6 hodin, bylo to snad na porodnici.cz nebo na rodine.cz, teď nevím. Já s tím zkušenost nemám, musela jsem budit akorát v porodnici, protože prďolka nepřibíral. Kamarádce spal klouček taky déle jak 6 hodin a nebudila ho.... Asi jako u všeho je to o názoru toho kterýho doktora, odborníka...

záleží teda na tvém rozhodnutí-spánek dítěte delší jak 6hodin-negativně ovlivnuje laktaci,takže já pro pozdější bezproblémové kojení,bych nenechala spát dýl jak 6hodin,nebo potom pokud nechceš dítě budit,tak ty sama musíš vstát a odstříkat-jinak se zaručeně sníží laktace :a:

:) ahoj pokud ti pribira tak neni duvod ju budit.me mala spi taky i 7 hod.,ale moc nepribira,takze ju asi budit zacnu ;) ale kdyby pribirala normalne urcite bych ju nebudila :a: :a:

ahoj.. no to zalezi : jestli ti normalne pribira tak urcite nebudit. Jen pokud maji problemy s vahou (my ze zacatku mely) tak jsem ji budila.. ale jak zacala normalne prospivat tak pak uz ne...
ahoj a hezky den

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky