co to je??? bolesti briska

14.04.2009

ahojte holky moje mam takovy dotaz jestli s tim nemate nektera zkusenost jsem ve 13tt a dneska me zaclo desne hodne bolet brisko nad pupikem takove krece a pri pohybu hruza :( trvalo to asi 2hodiny a pak to nastesti preslo, ale uz jsem myslela ze pujdu k Dr. fakt to bylo dost silne. Co myslite ze to muze byt?? deloha by prece mela byt jeste nizko. Tak se mejte pekne papa :a:

Děloha to není určitě, nad pupíkem rozhodně ne ještě, ani ještě těsně pod pupíkem není, navíc děložní vazy se nahoru nad pupík neupínají, souvislost nevidím - nemusíš se bát o mimi či dělohu, problém vidím střevní/žaludeční, tlusté střevo je vysunuté výš a vůbec střeva, snadno zaražené větry v těhu - a jsou to fakt někdy šílené bolesti! Pokud by byla bolest u pupíku a při dopadu na pravou nohu a se zvracením - slepák, ale to nevypadá. Jestli to za 2h přešlo, tak nic vážného to není a bude to zaražený větřík nebo obsah střevní, napětí se uvolnilo posunem. Dávej si ted nenadýmavé šetřící jídlo - vařené brambory, mrkev, ne čerstvé pečivo - spíš suchary, čaj, vodu, a jogurty s hodně laktobacily (activia, actimel). Mně někdy křeče nedovolily ani si narovnat břicho,a le bylo to fakt střevní.

Pila jsem teekane čaj, a po tom jsem vždy měla hrozný křeče, blbě se mi dýchalo, muslela jsem si kleknout a předklonit, aby se mi ulevilo, a já pořád nevěděla po čem to mám. Pak mi Jiří řekl, že to na mě pozoruje a myslí si že je to z toho těhu čaje. Tak sem to přestala pít, a je po bolestech. Nejspíš to dráždilo žlučník( a to jsem ve 25letech na žlučník asi dost mladá)
Teď mám klid, ani po jídle mě to nechytá! Jen občas jsem nafouklá, ale z toho taky dost často bolí celý břicho, třeba to máš taky, spousta z nás trpí v těhu na větry a to je pak moc nepříjemný(ty křeče!!!!)

No tak takhle jsem to měla já! Ale jak píšeč, děloha je podstatně níž, tak buď žaludeční potíže, nebo nevím

In reply to by Heluska11

To bolení,to mám taky někdy!Většinou to mám z nějakého jídla(nadýmání),nebo ona mě doktorka říkala,že je to normální,že můžu cítit nějaký ten tlak v podbřišku.Prý je to i tím jak děloha roste.Dokud nekrvácím a není to hodně silná bolest ,taková,že bych to nevydržela,tak je to Ok!A nebo to můžeš mít i od zad jako já....Ale přeji ti ,aby tě nic netrápilo!Ahojky Janča

Ahoj za prve to muze byt brisko jak roste zevnitr deloha,ale ja tohle mela taky a to me bolel zaludek,jak deloha roste utiskuje zaludek a kdyz se najis,tak to muze i po hodine zacit tlaci az bolet...chce to si sednout,lehnout,treba si brisko i zaludek masirovat a cekat...

In reply to by tery

Jn bylo to tak pul hodky po jidle tak to asi bude ono :) skoda ze jsem v praci a tu muzu tak maximalne sedet a to bych si potrebovala spis lehnout :) jenom jsem myslela ze je na delohu jeste brzo ze mimi je porad dole v panvi.

In reply to by Heluska11

ja to mela take kolem 13 t,po gulasi s knedlikem,po ptackach s ryzi a jeste po necem,je to jedno,kdz,myslim,ze na tom zacatku si to telo zvyka aprave tak reaguje a to pichani dole v zadech jsem mela a mivam take,je to kriz,jak opet organy tlaci dolu diky deloze...Mivam to kdyz dyl chodim,nebo neco delam...to uplne vystreluje do kycle...

Ahoj Helu, může to být cokoliv. Mě taky dost často bolí břicho i dost pne. Včera jsem měla večer taky trošku křeče. Musí si tam miminko udělat místečko a trošku se tam srovnat. Zbytečně se nestrachuj. Určitě je vše v pořádku.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky