Za chvíli běžím ny gyndu

14.04.2009

Ahoj holky.
Tak na vaše rady jsem radši šla k doktorce.... A docela i právem, protože jsem se probudila v bílíma mandlema..... a mám na nich čepy. Takže si myslím, že angína. No a přijdu k dr. a říkám, že mám pozitivní těhu. testy a že mě bolí v krku. Tak mi tam koukla a řekla: Máte teplotu??? Já: Ne,nemám. Hm, tak tady máte nějaký sprej a běžte do práce. A já na to, že pracuju s chemickýma látkama a že se bojím a že když zjisí, že jsem těhule, že mě stejně pošlou domů...... a ona no, tak až vás vyhodí, tak vás vyhodí......ode mě neschopenku nedostanete!!! Jediný, co mi napsala, byla žádanka na krev. No, co si o tom myslíte??? Tkže se balím a jdu na gyndu. Sice na UTZ nebude ještě nic vidět, ale snad mě aspoň pochopí s těma chemickýma sračkama........i když zase na druhou stranu, to by mu mohl říct každý.....no holky, držte mi palec!!! Budu si to tam muset vysedět, jelikož dnes bere bez objednání. Až dorazím, ozvu se......

mazec :jawdrop: ,koulim oči :00: ,opravdu nedokažu pochopit takovej přistup,ježiši co jim to uděla????Snad platěj ze sve kapsy?Jen běž na gyndu,tam doufam,pochodiš!Fakt to nechapu.Ja na svoji obvod.lekařku nemohu vubec stěžovat pokažde mi vyšla vstřic,chtěla jsem krev na HCG,prosim,neni problem,a nic jsem neplatila,každej ma jinej přistup.Tak se ozvi jak jsi dopadala... :)

To je kráva, to by jí ubylo, co, aby ti taky tu neschopenku dala... :spid: do práce nechod blázínku, nebudeš přece riskovat mimi s těma chemiema!!!!! zůstan doma a nechsi to napsat zpětně od gynekoložky - ta ti to napsat musí, protože to je riskantní prac.prostředí, to by ti sam nedovolila. Teba ji zavolej, at se domluvite.

Co to je??? Se blbě vyspal/a??? Já dnes byla u své Dr., že nemůžu pořádně mluvit a doznívá mi ještě ta virosa. Když Dr. slyšela, že jsem těhu, hned na rovinu se mě zeptala na jak dlouho tu neschopenku chci... Nakonec mi udělala výtěr z krku ať máme jistotu jestli se tam něco neschovává... Ale vůbec neprotestovala, teď mi vycházky nedala, ale v pátek se mám přijít domluvit, že by mi aspoň 2 hoďky napsala...
Bych si na toho Dr (tvojeho) někde stěžovala, mě nutí neschopenku obě (i gyn i obvoďačka) už od začátku a to "jen" učím ve škole. Zatím se bráním, ráda bych to do konce školního roku doklepala... Bych se totiž asi doma ukousala nudou ;)
Dej vědět jak si dopadla. Doufám, že dobře ;)

Teda nestačím se divit, to je šílený přístup :w: Snad tě na gyndě pochopí a do práce tě nepošlou, ať jsi hezky doma v klídku a pořádně to vyležíš.

Tak to je síla. Tenhle přístup nepochopim. Že by jí to udělalo dobře? :n: Myslím si, že musí být hrozně zlá. Takhle to píšu, abych nemusela být sprostá :ww:

Ahoj, co je to za krávu? Ta se s tebou tedy nepárala. Asi bych jí vyměnila. Snad na gyndě pochodíš trošku lépe a nebudeš muset do práce. Držím pěstičky a čekám hlášení.

No to je teda přístup!! To je hrůza! To by mě moje obvoďačka nikdy neřekla! ale snad to gynekolog vyřeší, a ty budeš pěkně doma v klídku a tu hnusnou angínu vyležíš!! Držím pěsti!

nenech se tím rozhodit, jani. hlavně klid. někteří dr. jsou prostě k sežrání. držím pěstičky na gyndě ;) :) :\x:

hm , tak si vem dovolenou, nez ti dr gyn,potvrdi tehu a pak te hodi na neschopenku a obvodacka je krava uz za ty reci...drzim pesti

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka