Holky vydržte

14.04.2009

Ahojky všem květnovkám. 3 dny jsem tu nebyla a jak jsem tak projížděla příspěvky, tak koukám, že už 3 květnovka má miminko na světě. Ty drobečci si nějak pospíšily na svět, asi že je venku hezky :s: . Všem, co jsou ještě v celku, tak držím palečky, aby to ti mimísci vydrželi aspoň do začátku května, a když ne, tak hlavně aby byly zdravé. :h:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky tak my jsme taky ještě celí. Termín máme 17. ale rodit bych chtěla trošku dříve :s: . Moje mimi totiž vůbec nespí a pořád kope. Jsem relativně v pohodě jediné co mě trápí jsou kyčle, třísla. Ještě chvilku a budeme se chlubit zlatíčky i my. Teď se mi to strašně táhne. M.

Ahoj, tak já bych na jedné straně byla ráda kdybych to už měla za sebou (záda, klouby, žáha... no asi to známe všechny :s: ), ale na druhé jak píšeš začátek května by byl lepší. Dcera má 29.4. narozeniny a pak jede na školu v přírodě ráda bych to ještě zvládla 2 v 1. První termín mám na 8.4., a dnes mám dobrou zprávu z očního že nemusím rodit císařem. Měj se moc hezky a ať taky ještě vydržíš :a: .

Ahojda :a:
kdopak je ta 3. ??? Já vím jen o Dejmalce a Monicce Brno... :00:
Já chci takyyyyyyy :c: Holky kdyby se mimi narodilo už teď a mělo váhu tak by to už bylo Oki ne? :? (dneska jsem 35+4.. ale na porod to nevypadá :s: )
pááá V. :cat:

In reply to by Verusle

třetí je brevity. Termín měla mít 22.5., ale už 6.4 se jí narodil Tomášek.
Pokuď by se tvůj mimísek narodil, už teď a měl váhu, tak by se možná nic nestalo, ale čím déle si tam pobudou, tím asi líp. Hlavní je, aby pak už mimčo dýchalo samo a nemuselo být v inkubátoru na přístrojích. Tak držím palečky, aby ti vše dobře dopadlo a neboj, zachvíli máme ty naše drobečky v náruči :c:

In reply to by Pavla.V

To jsou teda rychlovky ty holky koukám :s: my jdem příští středu na kontrolu tak uvidíme co bude dál :one:
Já čekám první tak jsem kapku nedočkavá, Ty už máš chlapečka viď? A teď čekáš co ?
Tak hezké těhulkování :\x:
papa V. :cat:

In reply to by Verusle

no to jsou rychlovky. My jdeme nakontrolu zítra, tak jsem zvědavá. Doma máme už klučinu a teď čekáme holčičku :girl: :girl: . Jsem ráda, budeme mít páreček. sice čekám druhé, ale taky se už nemůžu dočkat, až malou budu mít v ruce, ale pořád jí ještě přemlouvám, aby tam ještě chvíli vydržela. :s:

In reply to by Pavla.V

Jééé tak to máš pěkné, páreček :one: A jak se malý těší na segru ? :\x: Já si přála holčičku.. ale vidím to že i další mimčo bude kluk :c: No uvidíme nebudeme předbíhat když ještě nemám to 1. chi chi :s:

In reply to by Verusle

brácha se na ségru zatím těší, pořád na ni mluví a ukazuje jí hračky s kterýma si hraje. Už mi i několikrát řekl, že až budu v porodnici s malou, tak zamnou přijdou s tatínkem na návštěvu a malé přinese panenku, kterou jsme ji koupily a taky jedno plyšové chrastítko ve tvaru oslíka. Zatím si s tím hraje sám, ale pak to prý nechá Nikolce. Když mi to řekl poprvé, tak se mi chtělo úplně brečet. No ale uvidíme, až malá bude na světě, jestli se to neotočí a nebude na ní moc žárlit. Snad ne.

In reply to by Pavla.V

ahoj, no a další je Nandy, ta je dokonce tuším červnová, nyní tak 25-26tt - dvojčátková, dneska se jí narodila holčička Karolínka 700g a chlapečka ji zatím nechali (ten má 850g) a čeká se, co se bude dít dál..........

Ahojky to je fakt,ale holt když chtěj ty prtouskové ven tak s tím nic nenaděláme,tak jako když se jim ven nechce...taky všem přeji hlavně to zdravíčko jak maminkám tak mimouškům :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka