potřebju nutně radu,od pátku jsme nebyla na velké..a...pomoc prosim

14.04.2009

ahojk holky,mam velkej problem,od porodu mam sedm tydnu pryxc,a od te doby poradne enmuzu na velkou,nekdy je to lepsi jindy mysim,ze porodim znova,jak me to kakani boli...,ted jsme nebyla od patku vcera jsme myslela,že se vážně po..a nestačím doběhnout,stihla jsme,ael pak jsme myslela,že to nepřežiju a čím hůř šla i krev sraženina,co to muze byt,kojima boli me bricho..se bojim,abych nechytla neco vaznyho..k doktorovi se bojim,chodit s prde..znate to:(?
mela to takynektera z vas?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj měla jsem to samé a už v porodnici mi dali glycerinové čípky, doktor říkal, že je to spíše psychický blok, že mám strach tlačit a že mi to pomůže... nastřihávali tě?? jestli jo, tak by to vysvětlovalo i tu krev, mě se to ustálilo až tak 10. týden po porodu.... ale jestli se necítíš, tak si radši zajdi k doktorovi:)

Zkus si v lekarne koupit duphalac sirup, ten muzes i jako tehu i jako kojici, vstrebava se jen ve strevech. Me to jako tehu pamaha a lekarka i doporucila. Jinak mi pomahaji acidofilni mleka, jogurty a dzusy.

Papa :)

ahoj, sice je nepříjemné jít k dr. s tímto problémem, ale doporučuju aby sis zašla. Nemusíš na gyndu-stačí k obvodákovi. Předem si zavolej a domluv se aby tě vzali přednostně-že máš miminko. Dr. tě možná pošle na hadičku. Určitě bych toto nezanedbávala..sama víš že v porodnici hlídali abysme každá šla na velkou a neměli problémi..tak se drž a skoč si ještě dnes a nebo zítra... :a:

No jestli si měla krev ve stolici, tak bych asi opravdu zašla k doktorovi. Jinak na zácpu mám vyzkoušený jíst sušený švestky, fakt moc pomáhají, já s tím taky zápasím. A když kojíš, tak léky žádný pořádně nesmíš, takže za zkoušku to stojí si myslim.

Ahojky, myslím, že když vyzkoušíš švestkový kompot, že se zaručeně vyprázdníš. A to bolení-stopro hemoroidy, já jsem s nima zatočila teprve teď-tři měsíce po porodu. Pomohla mi FAKTU mastička. Kup si jí a maž. Fakt zabírá.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky