Hrozný manžel

14.04.2009

Ahoj holky,mám jen já tak tupého chlapa? Dneska ráno vstával o půl páte,chystal si věci do práce (jakoby si si je nemohl nachystat dříve) zrovna ohleduplný k tomu že v pokoji spím já a 13-ti měsíční Eliška nebyl.No a sem tam třísk,bum,no a Eliška se vzbudila a teď už nespí a hraje si.Počítám že kolem 8 ještě usne.Jsem na něho hrozně naštvaná za tohle.To není poorvé že sichystal věci do práce až ráno.No ještě že přes týden není doma (jezdí kamionem).No zažívat tohle každý den tak skončím někde na psychiatrii :§)

Ayxnerka:ahojky holky no u nás je to tak že mu nachystám věci,ráno ho budím já ,donesu snídani a vím že vstane občas ji sní a pak zase usne a já se můžu jít klouzat ,ale vybraly jsme si je sami a já jsem nadmíru spokojená

jak vidím níže, tak nejen chlapská klasika. mně to dělali snad všichni. blbé je, když je malý byt, což je náš případ...

ahoj, tak to znám. manžel si taky ráno občas chystá věci a jedna rána za druhou. dříve mě to celkem vytáčelo a tak jsem mu věci připravila už večer. ALe zjistila jsem, že pak chce odemne takhle připravovat věci pořád a to jsem si řekla ani náhodou. Občas syna vzbudil a občas ne. Syn byl ranní ptáče. takže v roce vstával kolem šesté nebo nanejvíše kolem půl sedmé. Tak nás ta půl hodinka ani moc nemrzela (když nás vzbudil dříve).
Takže pokud ho přes týden nemáš doma, tak doporučuju abys ho buď donutila si připravit věci večer a nebo mu je připravila sama..zamezíš tím rannímu rachotu a můžeš vklídku spinkat :a:
jinak pokud se toto neděje každej den, tak bych to neřešila ;)

Ahojky...tak ja pro tento pripad mu ty veci pripravim rano sama a on jeste spokojene spi....rano ja vstanu pripravim svacinu manzelovi a i synkovi a jdu se psem kdyz prijdu se psem tak manzel uz je vzhuru a meje se...tak mu pripravim v klidu veci a synator jeste spi...pak ho vzbudim kdyz manzel odchazi.....ale je pravda ze nevim jak to budem delat cca za 14 dni.. :-) to uz budem mit dalsiho clena rodiny takze se uvidi........ale myslim ze kdyz mu to pripravis tak sice mu poslouzis ale ty budes mit klidek...
Michalka

Tak v tom případě jsem já hrozná manželka :D Budím se dřív nž on odjakživa, rozsvítím vedle abych viděla na věci co potřebuju přes bordel hadrů v ložnici, pak vedle v kuchyni svítím, rádio, chystám nám snídani, pak sedám ke kompu, a pak mi za hodinu řekne: stejně už hodinu nespím, když ty tu tak bláznivě šukáš po bytě :D Smějeme se tomu oba :) nejhorší to ale asi má chudák o víkendu, kdy vstávám takhle brzy taky, protože dýl neumím spát, ale on ano chudák, takže pak si bere peřinu k TV, že stejně už kvůli mě nespí, tak aspon at to má s kulturní vložkou :D Bereme to zatím s humorem celých 6let, ted čekáme miminko, takže to největší rodeo nás teprv čeká.

In reply to by Kašíkus

mam to taky tak ja vstavam driv a pak uz se nudim tak budim toho mojeho :) dlubu do neho a davam mu ranni pusinky :smich: on uz je na to zvykly a ted je pryc a psal mi ze mu to ranni buzeni chybi taky to berem s humorem, no uvidime jak to bude az se narodi prcek :) papa :a:

In reply to by Heluska11

:s: taky jsem ta která budí teda o výkendu....v týdnu ne to si to právě vyměnujem...beruto tak jak to je už se nezmění a já taky ne i když ted si už i ráda o výkendu přispím teda když to dítka dovolí takže stejně tak v 7 ráno je celá rodinka na nohách, ale když se tatínkovi zadaří v týdnu tak jsme vzhůru i od 6ti. Tak holky!! Nic nevzdávat snad jednou se vyspíme všichni i stěma našime tatkama!!
Jana s rodinkou :)

ahojky, tak to naštěstí ten můj si vždycky věci přichystá večer. A navíc máme prosklené dveře vedle do obýváku, tak vždycky večer na ně hodí deku, aby až ráno rozsvítí, mě nevzbudil, ale jinak má spoustu jiných "chlapských" vlastností a které bys ho zabila. :a: pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka