Mám šílené dítě a myslím to vážně

12.12.2007

už sem s nervama uplně na dně.a nevím co s tím asi psychyatra. Pepík se vysápal na bednu od domácího kina, pak na televizní stolek a už vysel břichem na televizi,za chvíly by na ní vylez. furt tady skáče a lítá a rozhazuje co mu příde pod ruku a psa tahá za ocas. říkám mu seš hroznej a on hodnej... Já nevím jak to zvládnu až se malej narodí

Kámoška má podobně živou holčičku.. Zařekla se, že druhý už nechce, že by to nezvládla a taky malý bude 6 a jí to pořád drží...Mají ji i nějak pojištěnou, proti lumpárnám, že když někomu něco zničí, pojišťovna to za ně zaplatí... Když ji byly asi 3, koupila jsem si k domácímu kinu repro soustavu za 16000,- nekecám,měla jsem ji doma druhý týden, když přišli na návštěvu a ona ty bedny úplně zdemolovala.. Celou dobu jsme ji hlídali, ale při odchodu, když jsem je šla vyprovázet a oni si brali bundy, pořídila 2 ty největší bedny a subwoofer zlikvidovat.
Takže nezoufej, nejsi na tom zas tak zle:-)

In reply to by osklive.kacatko2

Nechci, aby to vyznělo nějak divně, že srovnávám děti se zvířatama, ale my máme podobný pojištění na psa, kdyby způsobil nějakou škodu. Je to sice takovej malej voříšek, ale kdyby třeba vběhnul do silnice a nějaký auto kvůli němu nabouralo, tak bychom se taky nemuseli doplatit. Těch pár stovek ročně nás nevytrhne a hned se nám spí líp. A jestli bude mimi po tatínkovi, tak mu pojištění taky sjednáme :o))

In reply to by Boža

Tak to jsem ani netušila, že je to tak "málo". Pokud v tom je i pojištění domácnosti, tak to je super, co to je nějaká 100,- za měsíc, to není ani poznat a pak, když se udělá nějaká škoda, tak nevyhodíš majland:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka