Včera měla přijít MS

11.04.2009

Ahoj liďátka........
Tak včera měla dorazit ta mrcha červená....... ale zatím nikde!!!!!!! A jikněte na graf!!!

http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/nummer=1/userid=68765

Moc peknej graf , tak drćim pestičky ale proč tam teda maš MS až za 5 dni mi neni jasne,když rikaš ,že mela byt v patek ???

In reply to by Janča24

ja myslim ze graf to ukazuje dobre jen se ti spozdila ovulace takze bude i ms pozdeji to se nekdy stava i u pravidelneho cyklu. dej fakt na wunsch.abys nebyla sklamana pak ze na testu bude jeste 1 carka.

In reply to by Janča24

Jani, já myslím, že už je to jasné. A podle wunsche se opravdu nedá 100% řídit. Já taky mám ms po 28 dnech, max. 30 a teď naposledy mi ji wunsch ukázal 34DC a když jsem 32DC testovala, tak už byly na TT krásné // a i dr. si myslí, že jsem měla ovu v půlce měsíce ;)

Ahoj jančo na ms je ještě brzy,chodí asi 12 dní po ovu,takže máš ještě relativně čas..každopádně přeju at nechodí vůůůůbec!!!!!!!

ahoj no graf vypadá pěkně ale podle něj ma ms přijít až za 5 dní tak bych jestě radši počkala s tim testikem

vidělas můj graf? jak krásně vypadal? a nakonec přišla. takže si nedělej falešné naděje. pěkně za dva dny zkus testík. nemyslím to zle, ale nechci, abys měla taky takové zklamání jako já. za to počkání to fakt stojí, kočko. a pevně věřím, že tam budeš mít dvě pěkné čárečky. držím moc pěstičky :a: ;) :\x:

Ahoj, tak tvůj grafík vypadá suprácky. Počkej ještě tak dva dny a udělej si testík, i když možná by byla vidět druhá / už dnes, ale raději bych počkala ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka