Mega poslíčky 40+5tt

11.04.2009

Ahoj holky, tak já mám za sebou opravdu divokou noc. Večer kolem 18 hod. mi začaly stahy, byly po 5-ti minutách, později zesílily a byly po 2 min. přijeli jsme domů, já dala teplou vanu a začalo to být horší. Tak jsme se sbalili a jeli, ale v porodnici to začalo klesat. Stahy furt byly, ale čípek nebyl připravený, tak nás poslali domů s tím, že tam přijdeme až se to bude blížit. Doma mě to ještě pár hodin trápilo a teď ráno je celkem klid. Měla jste to taky tak některá?
Já doufám, že se to rozjede.
Už jsme byli natěšení, že budeme konečně rodiče a zatím nic....

No to mi ani nerikej ze se to uz takle rozjety muze uplne zastavit!! I kdyz me varovali ze do porodnice az s poradne rozbehnutym porodem jinak se to muze zpomalit az zastavit- pry je to psychicky-zmena prostredi - z domaciho do nemocnicniho- no neni se cemu moc divit, ale kdyz uz jsi to mela po dvou minutach to bych povazovala za pokrocily stadium ;( to jsi se teda pokud tomu rozumim ani nezacala otevirat? A jak dlouho jsi je celkove mela? Ja jsem jenom 39 tydnu ale uz se nemuzu dockat! Ja je mela predevcirem skoro 3 hodiny ale nezacaly vic bolet ani se nezmensoval interval a nakonec jsem to zaspala... ale taky uz jsem si zacala delat nadeje....tak at ti to rychle prijde verim ze uz se na miminko taky nemuzes dockat!

In reply to by sarinka01

No a pak se v tom vyznej, že. Teď mám zase stahy od rána, ale jsou hrozně nepravidelný a jednou hrozně bolestivý a podruhé jen takové malé ztvrdnutí. Jestli to takhle budu mít celý den, nebo i do zítřka a pak začnu fakt rodit, tak na porod nebudu mít vůbec sílu. Na mě ta změna určitě zapůsobila, já jsem totiž do porodnice jet nechtěla, ale manžel že pojedeme, ale furt jsem si říkala, že jedeme příliš brzy a že to určitě nebude ono a taky že jo. Jak jsem tam přijela, tak byly stahy slušný, ale potom byly menší a pak už dost nepravidelný.
Fakt z toho mám guláš v hlavě a teď nebudu mít odvahu jet podruhé do porodnice.
Doktor mi sice řekl, že mě tam klidně nechá, ale že to může trvat jeden, nebo i tři dny. A to raději budu doma, než v nemocnici.
Celkově jsem včera stahy měla od 18:00 do asi 01:00 hod.

In reply to by Tomasci

teda to ti kocko nezavidim tak dlouho se trapit se stahama a pak nic, to vypada ze jsi jedna z tech co se na ten porod pripravuje i nekolik dni, ja jsem o tom jenom cetla v knizce ale pry nektery holky maj tak 2-3 dny pred "skutecnym porodem" tyhle predporodni bolesti nepravidelny, chvili jo chvili ne... no snad uz to bude opravdu brzo , aspon ze vis ze se tam neco deje ze se telo pripravuje- i kdyz teda 6 nebo 7 hodin- to maji nektery odrodino ;) kde je ta spravedlnost ze? Snaz se hodne odpocivat , nic nedelej jenom mezi kontrackcema polehavej pust si nakou uklidnujici hudbu a jestli mas tak levandulovej olejicek -bud cichat z kapesniku nebo si to s nim doma provon- ten uklidnuje.....i pres den at mas energii az to prijde!! Me rekli do nemocnice az nebudu moc pri tech kontrakcich mluvit.... tak to se mame teda na co tesit- ja mela zase asi 2-3 hodiny v kuse ty bederni bolesti , zadna pauza mezi nima ...no taky jsem si to uzila.... ale musime myslet na to co nas ceka...krasna miminka a to stoji za to !!!pa a hodne stesti at uz se ti to rozbehne doopravdy!

ahoj, ja sice zacinam 40.tt az v po, ale mela jsem super poslicky predevcire, - absolutne jsem nechapala, co se deje, chytaly me i krizove bolesti a opakovalo se to pravidelne v intervalech po 10ti min. - uz jsem si natesene myslela, ze fakt budem rodit ale po 50ti min. najednou nic a jak kdyz utne :-( ... ale ta sila bolesti mne fakt prekvapila...
tak drzim palce, at uz se ten vas mimis umoudri a vykoukne na svet co nejdriv!!!...taky jsem zvedava, kdy ta nase kocena se rozhodne jit ven - jak nechci prenaset...ale tomu nikdo z nas neporuci, co ?! :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky