KLMM - jak vám spinkají?

09.04.2009

Ahojky lednovky a ledňáčci, jak vám spinkají dětičky? Natys nespí vůbec přes den, ani v kočárku a v noci spí tak od osmi do šesti... Jsem z toho na palici, je to vlastně nepřetržitá služba....

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak jak jsme naspali jako malinky tak ted uz je to dobry.Vecer spi od 20h-4h-8h,pak jsme vzhuru do 10h-10.30 a spime do 13-14h(to je v kocarku),pak jsme chvili doma a pak jdeme ven a spime(16-18h,nekdy az do 19h), to pak jdeme ale spat az v 21h.Takze mala je spac,nastesti ji uspim takhle v kocaru,pak ji dam na chodbu a muzu neco uklidit apod.,jinak doma spi pres den max.20min nejdyl vydrzela 1h :a:

Ahoj,přes den spí v kočárku jen se každé tři hoďky vzbudí na papu a chrupe dál.Proto jsem se bála co bude dělat v noci a od 21.00 spí do 5.00 do rána.Pak ještě tři hoďky a po snídani hoďku čučí a zas usne.Je až moc hodná.Někdy samozřejmě kolem pátý večer probrečí kvůli prdíkům.

vy jste ale statističky. Já tak dokonalej přehled o tom jak spí nemám. Teda je fakt, že večer Vilík usíná úplně bez problémů tak okolo 8:30 - 9:00 a spí cca do 01:00 - 03:00 a pak se v noci budí co 3 hodiny. Přes den spí parádně v kočárku na balkoně nebo když jdeme ven, ale celkově se dá říct, že už to není co to bývalo :s: Přes den chce papkat co 2 hodinky, takže bych řekla, že je to tak že hodinu spí a hodinu čumákuje :s:

tak mala pres den nespi vubec,jen v kocarku venku a to jsou tak 2 hodiny. vecer usina kolem 9 az ctvrt na 10 a spi tak do 5-pul 6

tak pridam svoji trosku. Anicka chodi spat tak kolem osmy az devaty, usne docela rychle (tuk tuk tuk) a budi se vetsinou kolem 6.00. Pak se obcas zadari, ze po snidani si jeste schrupne. Dalo by se rict, ze mezi jednotlivymi kojenimi vetsinou chvilku spi. No a kdyz jdeme ven, tak to taky vetsinou prochrni. Odpo se dozaduje pozornosti, takze to je vzhuru vic. Nastesti s ni zmena casu moc nezamavala, jak tady ctu u nekterych maminek!

Ahojky Ivi!Tak taky něco přidám...konečně mi malý v noci v kuse pospí od 20,15-4,00(+-)..se alespoň už trochu vyspím...ale přes den, nic moc...co 2-3hoďky mi zabere na 20min., pak oči jak tenisáky a tak stále dokola...někdy mi nespí třeba i 5hodin...zavře oči na 2min a bum, je vyspaný...je to fakt občas na palici...občys, když jedu do obchodu, tak mi pospí i hoďku, ale co 20min je stejně vzhůru....stále s tím bojujeme, ale žádná pravidelnost v tom není...do šesti týdnů mi pospával pořád a pak nastal zlom....ale jak tady někdy čtu, nejsme v tom samy...je nás víc!!!!pa, pa

In reply to by kubule

Hehe, Kubule, tak to máš skoro stejný, já opravdu nevím, kdo si vymyslel, že by takhle malý miminka měl spinkat až 18 hodin za den, na tu mojí kočičku to prostě nesedí. teď se asi spletla a usnula, ale nevidím to na dlouho, hi hi.

In reply to by ivca.konik

Mi povídej!!!!Hold, ani jedno z mých dětí nebylo spavé jako mimčo....ale Neli mi od 1 do 3,5roku spinkala po obědě i 3hoďky...a ještě teď (4,5roku) si občas schrupne...z okolí vím, že děti, které spinkaly dobře jako mimi, tak vetšinou od 2let už spánek bojkotovaly....tak nevím, je to prostě individuální podle potřeb prcka....snad bude líp!!!pa, pa

:a:Ahojky.To teplo nám to spaní rozhodilo.Taky mi špatně spí i v kočárku.Ale přez noc spinka naštěstí.Jinak je to děsný.Nic pomalu neudělám.A toho prádla na žehlení no šílený. :n: :ww:

In reply to by ivca.konik

Taky je mi spánek milejší než žehlení.Ale mě už to padá z koše na zem jaká je to hromada.Jak je pěkně tak se k tomu furt nemužu dohrabyt.Potřebovala bych tu mýt mou mamku aby mi to vyžehlila.Ségře chodí žehlit.Jo ta dálka hrozná. :spid:

In reply to by katkasem

naramne bavi,tak je to super :s: ,vzdycky nalozim uplne narvanou tasku ikea a za 200kc mi to vyzehli.Jsem stestim bez sebe,protoze ja to uplne nesnasim a prijde mi neskutecna ztrata casu travit hodiny se zehlenim,tak jsem to vyresila pohodlne :s:

ahoj, tak moje Kačenka :j) spí v současné době často, ale krátce, ani v kočáru teď nezabere pořádně, co se udělalo to teplo.
Dneska jsem ji strčila teda do ložnice - usínala mi totiž u prsa, přestože se právě vyspala (mám jí v košíku v obýváku) a v ložnici spala od 11.15 do 14.45 !!! Pak jsme vyjely ven s kočárem a usnula znovu! No a teď už mi spí zas. Jinak noc je celkem pravidelná, chodí spát v 18.30 nejdýl, spí do 24.00 a pak se budí už po 3 hodinách.

nas vojtisek je spac i nespac...tak rano se tedka par dni zpet naucil stavat kolem pate az seste..pak si hraje a papa a sedi v kresilku a diva se kolem sebe.....jak zacne byt protivny, tak ho strcim ndo postylky a vetsinou s malym brekem usne..pak vydrzi do te jedenacte.... a potom spinka do te druhe nekdy do treti.....ale to jen obcas:-)noo a pak je zase vzhuru tu hodku a pul az dve a pak si jeste zdrimne pred spanim.....koupeme kolem sedme ....usina asi cca do deviti..a pak spinka do te jedne druhe v noci...a pak stava v tech pet sest...takze jako narocne noci ..ale zase spinka docela pravidelne:-)tak je to fajna rozhodne si nestezuju:-)neboj vse se upravi a bude dobre...drzim pesti at je vse ok:-)papa lenka

Ahoj Ivčo, teď tě asi naštvu, ale náš Filípek je spáč!!!! Spinká mi mezi každým kojením (kojím po 3 hodinách) aspoň hodinu (doma i v kočárku), v kočárku vydrží i déle. Pak má většinou dva delší spánky přes den 2 - 3 hodiny a vnoci ukládáme kolem osmé a pak spinká do čtyřech a potom vstáváme kolem sedmé. Je to náš šikulka a je moc hodnej!!! Dneska například papal ráno v sedm a po osmé hodině už zase zíval, tak jsem ho uložila do postýlky a je čtvrt na deset a on pořád spinká. Je to moje sluníčko papa

eriček má 14týdnů, v kočárku mi někdy spí... dopoledne naspí max hodinku a odpoledne taky tak... v noci mi spí od 8večer do 5rána vkuse, malý je ale hodný, takže jemu stačí když ho dám pod hrací dečku kde si hraje sám a já mezitím udělál co potřebuji a pak si hraju sním... :a:

Ahoj
Kačence je 9 týdnů a taky není zrovna spáč. Večer po koupání spí tak od 20 do půlnoci, někdy i do dvou hodin (to je nejdelší doba) a pak se od čtyř budí každou chvilku a většinou je už v šest probraná. Dříve spala venku okamžitě a ještě doma dospávala, ale teď jak se změnilo počasí, tak si s tím nějak neumí poradit. Dělalo jí dobře, že byla zabalená do pěti vrstev a teď už to nejde.
Hraje si sama, ale taky to moc nevydrží, za chvíli mě začne "volat polopláčem" a jak mě uvidí, tak se začne řechtat... No, je asi lehce rozmazlená, protože jí plníme co jí na očích vidíme... Musím teda říci, že máme krásné usínání, to ji vykoupeme, nakojím, dám do postýlky, chvilku ji hladím nebo něco povídám a jdu pryč a ona usne. Občas ještě vyžaduje spadlý dudlík, ale jinak ok.
Přes den jsem s ní pořád, takže to třeba funguje tak, že vyžehlím dvě věci, jdu za ní, atd. nebo ji mám občas v sedačce, aby mě pozorovala... :-)

My jsme narození v únoru a malá mi spí málokdy přes den. To i ten starší spí kolikrát víc. Spinká tak ty 3hod. přes den a to na několikrát. Večer jde spát kolem 20 - 21hod. vstane kolem 3 - 4hod. a pak kolem 6 - 7hod. vstane. Někdy a to málokdy ještě usne. Už se těším až se to nějak ustálí. Musí se vydržet a doufat, že to bude lepší.

Aspoň ti spí od osmi do šesti. Natynka nespí přes den ani v noci, kdyby si dokázala aspoň hrát sama, ale to ne. To vydrží jen chviličku a pak ječí. V noci spí od sedmi do dvanácti a to kdo ví jestli někdy čumí už o půl desáté a pak se budí co dvě hodiny. Přes den spí tak 4 hodiny a to ještě venku a nesmí být horko.

Aspoň ti spí od osmi do šesti. Natynka nespí přes den ani v noci, kdyby si dokázala aspoň hrát sama, ale to ne. To vydrží jen chviličku a pak ječí. V noci spí od sedmi do dvanácti a to kdo ví jestli někdy čumí už o půl desáté a pak se budí co dvě hodiny. Přes den spí tak 4 hodiny a to ještě venku a nesmí být horko.

Tomášek krásně spával od 21 hod do 4 -5 rána a jak byl přesun času, tak ho dáváme po 20 hodině a vstává už v 1 hod, pak asi ve 4, pak v 6. Tak já doufám, že ho to brzy přejde. Přes den usne několikrát, ale jen na 20 minut. Od 16 hodin je ale vzhůru do těch 20hod.

ahoj, Kačenka je sice listopad, ale spinká dopoledne tak od desíti do dvanácti, potom odpoledne, kolem druhé usne a probudí se kolem čvtrté, a večer s hodinovým brekem usne v devět a spí do půl osmé ráno :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky