říkají mi břucháčik

10.04.2009

Ahojky holky, jsem ráda, že je hezučké počasíčko ani nevíte jak, tak to totiž už vypadá že celé mé okolí ví, že jsem těhulka (docela se bavím těma vyvalenýma auglema mých sousedů co už mě stačili potkat :s: ), je super odhodit kabát a machrovat jen v tričenku s pupíkem, zatím ještě volím světlejší tóny triček aby bříško ještě víc viniklo :w: Tak co mamky taky tak machrujete jako já???? :s: :a:

:a: Taky bych bříšenko ukazovala všem kdybych nějké měla. Jsem 14+3 a bříško žádný. Myslela jsem si, že na hubených je vidět brzy a ono asi ne-e :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Šnečku jak to dopadlo v pátek??????? Už je dobře na dušičce????

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:one: přesně tak já v mých obeplých tričkách vypadám jak pivrnec, takový ti pivní mozoly co jim pupky lezou z poza trička už musím volit tuniky :s: :s: :s: :s:

já mám pořád pocit, že vypadám tlustě a ne těhotně, přitom takové břicho jsem nikdy neměla, jenže jej nemám takové hezké jen dole, ale už od vrchu :( takže mám občas pocit když se na mě někdo dívá, jestli si nemyslí, že jsem přibrala :? Každopádně, všimla jsem si, že lidičky víc koukají....

In reply to by Radka M.

Taky mi občas přijde, že si lidí říkají..ježiši ta přibrala..ale myslim si, že s takovým bříškem co už mám by si to řekl jenom nějakej blb..ale tlustě si teda nepřipadám:-) spíše sexy:-D tak ja nvm...čím to je:-) ale určo máš hezké bříško..ukázovat a ukazovat:-)

In reply to by Radka M.

to je dobře, že je od vrchu, já se na to právě taky těším až budu mít pořádnej držák na talířek s papáním. Hlavně Raduš si to musíš vychutnávat a působit sebevědomně lidi to z tebe vycítí, zamnou se otáčí i ženské, nevím teda proč, ale proč né. Já totiž abych řekla pravdu si v poslední době jak mi narostlo to bříško a jde to poznat tak si připadám strašně sexy :s: :s: :s: :s:

In reply to by Radka M.

Radunko, to máš úúúplně jedno, protože obojí mám krapet povyrostlo a až vyroste úúúplně tak jim asi vypadnou oči z důlku :00: :s:

Tak to já už machruju s bříškem dlouho..žádné volne triku...NEEXISTUJE:-D Takže nejsi jediná:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky