musím se pochlubit

06.04.2009

ahoj holky,
vím, že jsem asi předběhla čas,ale na aukru, jsem objevila super nabídku novou postýlku + kompletní vybavení do ní za 1999 korun, snad jsem udělala dobře, posílám vám obrázek toho co jsem vydražila je to přesně ona, snad jsem udělala dobře. Když jsem to počítala tak by mě to koupit po částech přišlo kolem 4000 - 5000 tisíc.
Doufám, že v reálu s ní budu taky spokojená. Nechceme si nechat říct jestli to bude holčička nebo chlapeček, tak jsem zvolila universal žlutou. http://www.detsky-eshop.cz/img_produkty/velke/dsc_3254j_1234873468.jpg

Já si tam minulý týden koupila krásnou hrací deku za 150,-, dají se tam koupit super věci, teď tam taky okukuju povlečení, ale bez postýlky, jsme rozvětvená rodina a už mi ji nabízeli troje příbuzný, takže si můžu ještě vybírat. Hanča

Postýlka je super :one: :one: :one: Určitě jsi udělala dobře :qu: A žlutá je ideální,jelikož mám ev plánu si nechat co to bude jako překvápko,tak taky zvolím žlutou :one: Prostě jsi to vychytala ....gratuluji,teď jen aby jsi byla spokojená až přijde,dej vědět.Paaa Janča

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jj, všechno, rošt má tři polohy. jednu stranu dolů dáš. jsem ráda, že jsem to sehnala. Jenom doufám, že budu spokojená, nejsem náročná, jenom mě mrzí, když si něco objednám a pak je to hrůza.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no přesně tak teď drandím po kočárkách mám už značku vybranou i barvu tak se jen koukám kolik kde stojí, kočárek nám chtějí koupit moji rodiče, takže oni koupí kočárek a já si s přítelem dokoupím autosedačku a budeto, ale to budeme kupovat až v létě. Teda doufám, jestli nenajdu někde za super cenu jako byla ta postýlka

ahojky tak to byla dobrá práce, včera jsem na aukro taky zabrousila, ale nic mě tam neoslnilo, ale musím přiznat, že už mám pár oblečků od tama taky vydražených :s:

In reply to by mišička007

No já abych se přiznala mám z Aukra těhu manžestráky, které mi absolutně nesedí, jsem v tom jak v pytlu, těhu sukni z Nextu tak je celkem ucházející, ale je dlouhá až na zem, v létě se v ní uškvařím a pak těhu riflové šaty, tak to je pytel jak cyp, tak jsem se nakonec na těhu oblečo z Aukra vy...... pak to tam prodám, třeba to někomu sedne a koupila jsem si rifličky, které jsou velikosti S sedí mi jak cyp a jsem nejspokojenější těhulinda pod sluncem :s: Teď jsem vydražila dětskou zavinovačku, tak jsem zvědavá co mi přijde :°:

In reply to by barushe

No já si to radši poměřila (svoje míry) a podle toho nakupovala, a sedli mi výborně, ale je jasný, že někdy to nemusí být to pravé ořechové. Teď jsem si kupovala v obchodě plátěné kalhoty na léto měli je slevněné na 287 korun a jsou v těhle hycech perfektní.

In reply to by mišička007

tak to byl super kup, teda za pár kaček a vylítáš se v tom na celé léto, já jsem si řekla, že ještě nějakou pěknou těhu sukni bych potřebovala a ještě možná šatičky, ale ty se ndes šijí tak, že v tom můžeš chodit i po porodu bez bříška.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky