těhotenský test

10.04.2009

Tak je to už tři dny co přišla mrcha a ne //, pořád se z toho nemůžu vzpamatovat. Koukám na ty krásné fotky miminek a těším se až mě se to poštěstí

Každému to trvá nějak jinak dlouho,ale nakonec se to povede!!!!Jak bylo už řečeno chce to mysl zaměstnat něčím jiným,ve chvíli kdy na to přestaneš myslet se to povede!!!!Přeji ti příjemné nacvičování a žádný stres!!!

Neboj i ty se jednou dočkáš a pak tomu pořád nebudeš věřit, že je to pravda a ty v sobě nosíš miminko. Většinou se to povede, když to člověk moc nečeká.

In reply to by Dadis

to můžu jen potvrdit. Já toužila po druhém x let, ale čekala jsem, až k tomu rozhodnutí dojde i moje drahá polovička. V srpnu jsem přestala brát antibaby a nechali jsme tomu volný průběh.A nic, až do února, kdy jsem začala třídit věci po prvním mimču, co někomu dát a co vyhodit. Rozloučila jsem se s myšlenkou, že budeme mít druhé a ono to přišlo. Jsem v 11. týdnu. Drahé polovičce je 45, mně 30 - takže máme štěstí na ty roky:-)) . Takže asi na to nemyslet - je to psychikou (povětšinou)

Taky na ně koukám a určitě se nám to brzy podaří. Když mi přijde mrcha, tak si říkám, že se můžeme zase jeden měsíc užívat, snažit se. Můžu si dát vínko a tak. Prostě si užívám poslední měsíce svobody bez toho aniž bych se nějak omezovala. Moc si miminko přeju a to mě aspoň v první chvíli, kdy začne ms uklidní a naladí na správnou vlnu.

In reply to by Andisek

:s: ano něco na tom je. Děkuji za zprávu. Naplánovali jsme věčeři a budeme zase doufat. Já každý měsíc měla pět stránek, kde jsem zkoumala plodný dny, ale asi to nemá cenu. A taky každých 14 dní běhám pro těhotenský test, no blázen :||): Tak ted to zkusím jinak.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka