Antikoncepce

09.04.2009

Ahojky protože kojím tak jem dostala antikoncepci Azalia. Nemáte s ní některá zkušenost? Po prvním jsem měla Cerazette a byla jsem naprosto spokojená, tak nevím. Prý je to ale to samé. Díky za názory.

Kliknutím vložíte smajlíky:

právě si čtu letáček,jsem ještě v šestinedělí nevíte kdy ji zprávně začít brát doktor mi řekl,že ji můžu brát za 14dní a to jsem rodila 24,3.2009 jsem 16 dní po porodu,

já mám taky tuhle antikon., ale zkušenosti velice malé :) beru jí teprve 2 týdny ... Jenom co mě teď překvapilo je, že jsem dostala ms, tak nevím jestli mám plašit nebo se to může stát ... Doktor, když mi jí psal, tak říkal, že výhoda je, že se bere 28 a tudíž je bez ms, ale nevím jak jsi to měla u té minulé, možná je to stejný.

In reply to by LenkaSV

Cerazettu tobylo tak, že se bral v kuse bez přestávky a tady je to taky tak. Dnes jsem jí začala brát, ale jestli přiberu tak letí. :spid: V letáčku píšou, že se krvácení objevit může, ale má se pokračovat v braní pilulek dál. :a:

In reply to by LenkaSV

asi 21+7....to je 21antikoncepčních prášků a 7 vitamínu pro tělo.během těch 7vitamínu bys to měla normálně dostat. :)je u toho výhoda že když dobereš plátíčko,tak najedeš hned na druhé :a:

Já ji mám teď první měsíc. Po týdnu užívání jsem dostala měsíčky na 5 dní a od té doby dobrý.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka