Průkazka!!!

08.04.2009

Ahojda Holky!tak konečně mám průkazku!KONEČNĚ JSEM SE JI DOČKALA...Už mě i brala krev a viděla jsem prďolku,dneska byl trošku línější než minule,dneska tam jen sebou šil a i za to jsem ráda..Minule tam hopsal :) Tak doufám,že všechny testy dopadnou víc než dobře!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj nastávající maminky,
chtěla jsem se zeptat, jaký testy vám dělali z krve ve 12tt? Mě dělali vyšetření krevní skupiny, nepřímý antiglob.test (Coombsův test), enzymatický test (bromelinový test), HIV, HBsAg, RRR a TPHA. Dělali vám ještě něco dalšího? Moc díky

já byla na kontrole včera a zaplatila jsem si rovnou i screening abych věděla že prďolka netrpí žádnými vrozenými vadami.
Taky si tam vesele hopkal a žbluňkalo to tam jak vy rybníce, když nám pustil zvuk.
Moc ti gratuluju a ať prcek krásně roste!!!!! :D

In reply to by Janullinka

Screening ti doktor může udělat v 11-13tt. Je to speciální UTZ kde ti měří šířku řasy u mimi a podle toho stanoví jestli může mít nějaké genetické vady. Není hrazený pojišťovnou a je nejpřesnější v tom 11 - 13tt.
Jinak hrazený pojišťovnou je v 16tt, ale není už tak přesný.
Nedělají to všichni doktoři, většinou musíš někam dojet, kde na to mají ten speciální přístroj. Doktor ti může doporučit pracoviště, pokud to sám nevykonává. Já platila 600, ale holky platily v rozmezí 800-1400,- co jsem tady četla. :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka