Rádio KISS a jeho sranda:-((

08.04.2009

Ahoj holky,co jste říkali na ten včerejšek tady u nás v Č.Budějicích.Je to děs co ty lidi kvůli prachům jsou schopni udělat.Jdou i přes mrtvoly.Je to hnus.Já o té akci ani nevěděla a určitě bych se tam nešla ani podívat.Odnesly to děti.Je mi z toho fakt smutno.Tak hezký večer.Marketa

Kliknutím vložíte smajlíky:

No je to fakt hrůza a to byli poukázky po 50.- kdyby to byla 500.- a víc tak by se u toho ještě porvali. :n: Vůbec to nechápu jak můžou nechat kvůli blbosti trpět děti. :r:

ja bych tam svoje deti nikdy nevzala jestly ty rodice byly tak zoufali a potrebovali penize tak mely jit bez deti to mi hlava nebere :?

No já bych řekla, že někdo chtěl reklamu za každou cenu a nedomyslel, že lidi pro peníze jsou schopni udělat cokoliv, třeba šlapat po dětech... u takové akce je víc než jasné, jak to dopadne... chudáci děti... já bych tam svoje nejspíš nepustila... stačilo mi když ukazovali kdysi ty davy, co se hrnuli tuším do Tesca na ty vánoční slevy... jak šli přes mrtvoly a málem se porvali i o to zboží... hrůza...

In reply to by ivule

Na náměstí tu rozhazovali mezi lidi cca 100 000 kč a jak se lidi po těch penězích hrnuli,tak málem umordovali 11 letou holčičku,je na JIP a ještě jedno dítě to odneslo a mimo jiné bylo hodně zraněných.Špatná organizace ze strany městské policie-odvolali velitele.Mamon no.Pa M,možná když koukneš na tn.cz tak tam něco bude.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka