Motání hlavy- sluníčko

08.04.2009

Ahoj holky.
Teď jsem se vrátila z venku...... je tam prostě jako v létě.....nádhera. MS by měla přijít v pátek, ale bohužel asi opravdu dorazí. Dnes v práci mě úplně typicky bolela hlava jako střep.....to mám vždy 1-2 dny před MS. jak jsem se tak vyvalovala na sluníčku a pohoupávala na houpačce a potom vstava, myslela jsem, že se pošavlím!!!! A tak se mi zamotala hlava, až jsem měla před očima tmu.......teda, nic příjemnýho! Snad mi v těhu takhle špatně nebude..... Přikládám svůj grafík a jinak se mějte krásně!!!

http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/nummer=1/userid=68765

In reply to by ludinaml

Pro me jsou ty grafy španelska vesnice. Nechapu proč mi ta teplota nešla vubec dolu a hlavne proč mi v tom kalendari ukazuje ovu 9DC - mam cyklus 26 dni - a ted jak jsem zapsala vice teplot tak mi to ukazuje ovu až o 3 dny pozdeji.

Krasna ovulka,snazenicko taky bylo,tak drzim palecky at to vyjde :cc): a treba se ti siska motala uz z mimiska :s: :a:

In reply to by Janča24

Tak s tim ti moc neporadim,ale vetsinou jde pred MS dolu a kdyz jsi tehu,mela by se drzet nahore,ale nekdo to ma i jinak,teplota klesne-jakoby na MS a pak se zase vysplha nahoru(to ovsem pouze v pripade tehu)

ahoj jani. ja myslim ze do ms máš jeste cas tyden značí ti to graf. a třeba toto jsou první příznaky těhu tak ještě nepanikař že příjde.třeba budes nakonec mile překvapena // :a: :a: :a: :qu:

In reply to by Janča24

ty zelené pruhy ti značí ovulaci.která u tebe byla asi 18 den cyklu.je to ta nejnizsi teptota nebo první zvýšená teplota. a ten růžový proužek ti značí kdy přibližně by měla dorazit ms. u tebe tedy 16.4.to bys ji mela cekat. nekdo muze par dni po ovulaci začit spinit to může byt zahnízdění ale není to podmínkou. jinak ovulaci jste pěkně prosnažili. tak snad to vyjde a ty budes hlasit // na testiku. ja jsem těm grafum ze zacatku taky moc nerozuměla.měj se a kdyby něco tak napis papapa

Ahoooj Jani, musíš na sebe dávat pozor holka, sluníčko je zrádný ;) ... jinak grafík vůbec nevypadá na to, že by mrcha měla přijít, určitě ne v pátek :n: to by mimi nemělo šanci se vůbec zahnízdit... pokud byla ovu později, tak počítej ještě pár dnů navíc... držím palec, aby nedorazila už vůbec :one: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky