CELULITIDA

08.04.2009

Holky ja normalne zjistuju ze jsem jedna velka celulitida :-( pritom jsme pribrala jen kolem 12 kil...ale ty nohy prdel ale i lytka je teda des bes.....ja jsem jeden velkej pomeranc.....no snad mi to pujde se toho nejak rychle zbavit po porodu...je to strasne hnusny....FUJJJJJ tedka nato tady koukam a jeste k tomu jak jsme hnusne bila....uz abych mohal na solaro...ale to si jeste pockam...jak je to s kojenim...asi taky neni moc dobre tam chodit ze???

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, já jsem zničená celá, vypadám jak velkej hrochosaurus.. a je mi to nějak buřt... Prostě, mám jiné přednosti a tohle se ztratí.. třeba teď... jsem maminka :-) a jsem na to pyšná.. (A ty dokonce dvakráááát!!!) - Protože ty moje jizvy a gigaprdel to jen potvrzuje... Chlapa mám milujícího, i když mi visí břicho.. Ale nějakej kouzelnej prsten bych přivítala. Nechce se mi makat.. papa

In reply to by Martinax

Ale to ja mam taky milujiciho manzu..ale radeji bych se videla v zrcadle v lepsim stavu teda...hlavne ja osobne...no uz se tesim az budu moct neco se sebou delat...tedka nevyjdu ani schody abych nedychala jako blazen..

Michalka

In reply to by Michalaaa

AHoj.. já se chci taky vidět v lepším stavu.. nějak si to začínám uvědomovat.. že jsem prostě asi "vyžraná" nebo co... Chjo.. No jo, ale když se to nepovede, tak se nedá nic dělat.. Nějak se s tím snažím smířit už deset let.. Do takovej 16 let jsem byla ultratenká a do 19 velmi štíhlá.. Jen jsem měla debila, kterej mně pořád říkal, jak jsem vyžraná.. fakt kokot.. co bych za těch 59 kilo dala..dneska v 76.. To byl fakt debil.. chichi :-). Teď mám manžela, kterej mi neustále říká, jak jsem krásná... a kvůli němu si tak i připadán, nebo co a nedělám se sebou nic.. Prostě jsem maximálně spokojená.. chichi. Měj se hezky... To zmáknem. Já začnu zítra hned ráno :\x:

Ahojky, no já mám celulošku od vždycky, ale teď 4měsíce po porodu? Pche!! Já nejsem pomeranč, ale grep! je to hnus fialovej a jaká jsem měkota! :r: V létě budu chodit asi v pytli, ,páč je všude!
Ale neboj, je nás mraky a všimni si, že i hubeňoury mají celulitidu. :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no ja za mesic budu po druhem a musim rici ze po prvnim to nebylo tak strasne....tedka je to fakt BLEEEEEEE :sick: :sick:
Michalka

Ahojky, tak já byla dneska na kontrole a hrůza. :jawdrop: Doktor mě sprdnul, že dost nabírám a hodně natýkám. No, už mám 18 kg nahoře, příšerný. :00: Mám se prý teď hodně hlídat, abych neměla problémy při porodu. Ke všemu mimčo je prý o 2 týdny menší, tak doufám, že se ještě spraví. :\/: Zatím jsem papala na co jsem měla chuť, ale teď budu muset ubrat a už žádný sladký. :\\: Dost mě doktor vyděsil, ještě teď mi je do breku. Ale snad to zvládnem. :ww:

Ahojky! Tak já jsem během těhu přibrala 28kg. Teď jsem necelé 4 měsíce po porodu a mám pořád 13kg nahoře a jsem z toho na švestku. Začíná krásné počasí a já se do ničeho nevejdu jako před těhu. Taky se těším na solarko,protože jsem už přes rok nebyla. Při kojení se chodit může jen se to nesmí přehánět.A na to hubnutí mám ještě času dost ono to nejde prý tak rychle (a to při kojení prý to jde samo) já kojímstále no a nic moc s tou váhou,takže kdo si počká ten se dočká.

no já jsem po porodu 14týdnů a nějak na sobě změny nevidím. :( za celé těhu jsem přibrala 25kg :jawdrop: no celulitidu mám na stehnech a zadečku, ale mám spíš problémy se striemi.. mám je na prsou,bříšku,stehnech,zadečku,bocích... :§) prostě hruzá.. celá jsem z toho nešťastná... ach jo! no snad se mi to brzy zlepší

Ahoj Míšo, já jsem v 29tt a mám nahoře 10kg, celulitida je fakt hnus, dnes jsem si ráno všimla, že ji mám na pažích :O
Nevim vždycky jsem jí trochu měla, ale co teď pozoruju to je fakt hnus. Taky doufám, že po porodu to půjde trochu vyhladit.

No taky ji mám kupodivu jen malinko na stehnech u prvního jsem ji měla všude,ale neboj zmizne,mě u prvního zmizla po pár měsících,miminka snámi zacvičí a bude pryč jedna básen :one: stím solárkem tedy nevím,ale taky se těším až se budu opalovat krásně do hněda,tet jsem jak papír :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka