První konzultace v CARu....

08.04.2009

Milý deníčku a všechny holky :) ,

tak dneska to bude delší příspěvek, ale slíbila jsem, že dám vědět, jak jsme včera dopadli v Gennetu...... Byli jsme nervózní, zvědaví i natěšení zároveň.. :s: ... nejdříve si nás zapsali, dali nám kartu a byli jsme se žlutými deskami "zaškatulkováni" jako IVF :00: toho se prý nemáme děsit, je to jen kvůli oddělení...... od sestřičky jsme šli rovnou k paní doktorce, kde jsme museli chvíli čekat.... paní doktorka moc moc milá, posadila si nás v ordinaci a začalo povídání :one: ..... takže se mě vyptala co se doteď dělo, mrkla na žádanku od mého gyndaře a vyptávala se na takové ty věci, jako jsou závažné choroby v rodině a jestli beru nějaké prášky a tak.....popovídala jsem jí, jak probíhalo moje trápení od října, ona si všechno zapsala a vyřkla verdikt :s: .... udělají nám krevní testy, něco z moči a manžovi spermiogram a jakmile budou vědět, že manža je v pořádku a má dobrý spermio, tak se vrhnou na mě...... :s: já jsem paní doktorku poprosila ještě o vyvolávačku, že jsem už 40 DC a ani ovu nikde.... tak mi i rovnou řekla, ať teploměr zahodím, že mě to akorát zbytečně stresuje a že to teď budeme řešit spolu ;) .... potom jsme se přesunuli k sestřičce, ta mi píchla vyvolávačku, dala nám žádanky na moč a na krev a vysvětlila co a jak a manžu rovnou zavedla na spermio a pak šel na krev..... dneska by mu měli říct výsledky spermia :one: no a já jak budu 2-4 DC tak na krev a tam se zrovna objednám a paní doktorka podle výsledků řekne co a jak...... :\x: ... výsledek naší první návštěvy v CARu není asi teda moc valnej :s: ... jen manža už má všechno za sebou a já všechno před sebou...... tak děkuju všem, co jste drželi palečky, jste moc hodný holky a jak budu vědět výsledky spermia, tak se ozvu...... :a:

To je super, aspoň vám vysvětlila paní dr. vše co můžete čekat. Držím palečky, aby se konečně přišlo na to, proč to nejde a brzy bude mimísek v bříšku, uvidíš.

Ahojky Lulu,tak jste dopadly jako my,akorát u vás to vzaly víc hopem ;) Přítel jde na spermio zítra,ale toho se nějak nebojím,už má jedno za sebou a nadprůměrný,tak se to snad nemohlo za rok nějak moc změnit,si myslím :) Já mám dva dny zpoždění,ale už jsem začala špinit a kdyby se to ještě dneska pořádně rozjelo tak bych jela s ním na odběr,ale pokud se rozjede až zítra tak pojedu v pátek..taky musím 2-4den cyklu.A hnedka jak tam budu se musím objednat na utz na folíky 10-12den cyklu a pak se uvidí co dál...Tak já doufám,že nám oběma pomůžou a brzy už budeme čekat :cc):

In reply to by Lidussinka

Ahojky Lidusinko, tak to to moc hopem u nás nevzali :s: v podstatě jako u vás, jen manža už má spermio a krev za sebou..... já zase musím čekat na mrchu, už jsem 41 DC a píchli mi vyvolávačku, tak doufám, že brzo přijde, ať můžu jít taky na odběry a hejbne se to.... já se nebudu objednávat na folikulometrii, ale přímo k paní doktorce na další konzultaci, kde se domluvíme co a jak.... ale chce to hned po té krvi, tak si myslím, že mi utz udělá ;)

In reply to by lulubar

Tak hlavně,že už se to rozhýbalo a něco se děje vid?Já jsem tak zvědavá na ten hormonální profil,jestli to něco prokáže a co,nebo ne..achjo už abych to měla za sebou a zjistila,že je to snad jen nějaká maličkost proč to nevychází. :) No tak si budeme držet pěstičky at se s jejich pomocí brzy zadaří ;)

In reply to by Lidussinka

Tak u mě se tou krví buď prokáže PCO nebo ne.... vlastně doufám, že se prokáže PCO a nasadí mi hormonální léčbu.... taky by se mohlo prokázat něco horšího, ale na to raději nemyslím..... a jak říkáš, budem si držet palec a brzo se zadaří a budem těhulit spolu :s: :a:

In reply to by Lidussinka

Tak mě doktor nastínil to PCO :s: ... to jsou polycystický ovaria Lidu...... jako že vaječníky neprodukují vajíčka....... a to se dá řešit třeba clostíkem.... jinak už dorazilo spermio a je nadprůměrný..... :qu: :qu: :qu: sem musím hodit příspěvek, jak jsem slíbila ;)

Ahojky Lulu, to mám vážně radost, že Vás takhle hezky přijali a někam se to už konečně hýbe. Doufám, že nám tady brzy zahlásíš dvě //. Moc držím pěstičky.

In reply to by lulubar

Konečně mám chvilku klidu od práce a s rostoucím bříškem si pomalu začínám uvědomovat, že brzy budeme mít další miminko. Je to fajn. Už se těším na další kontrolu. Za chvilku budeme skoro v půlce. Letí to, že ani nevím jak.

Moc hezky se to čte, je to článek plný nadějí, kráásný :qu:
věřím tomu, že vám paní doktorka pomůže, a ty budeš už brzo těhulinka :one:
tak teď už jen zbývá, DRŽET VŠECHNY PĚSTI, CO MÁM (i když mimísek, je jeětě nemá moc vyvinuté ;) :///: ) :\x: :\x: :\x: :\x:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Miško děkuju, že mi s mimískem držíte palečky :qu: užívej si těhu a já se doufám brzy zařadím mezi vás :a:

tak hlavne,ze uz to ma manza za sebou.Uprimne ho obdivuji a kazdyho chlapa,ze tohle pro tu svou udela.Kazdy takovy neni,mas super chlapa!
Tak se vam to hnulo a konecne se bude neco dit.Tak vam drzim mooooooc pesticky!!!

Ahojky Lulu, tééééda to je supééér že už se konečně něco děje viď??? je to super... No můj Mara už má spermio taky za sebou,ale byly jsme normálně u sexuologa a já pokud to teď dostanu tááák už nejspíš bude problémek,ale tak nějak se s tím smiřuju a říkám si ať je to co nejdřív a může se doktor vrhnout na mně... Mám za vás radost.... Tak šup up a brzy bude miminečko

In reply to by gejbi

Ahoooj Gejbi, jj, konečně se něco děje...... no výsledky spermia budou dopoledne tak vám to sem pak hodím....... a neboj, určo vám taky pomůžou ;) ..... když je problém v ženské tak je to lepší, než když v chlapovi, tak držím palečky, ať máme brzo obě dvě mimíska v bříšku :e): :a:

In reply to by lulubar

jo jo já doufám že pokud mi má MS dorazit tak že mně nebude trápit a dorazí tak jak má...Takže v pátek budu vědět... JJ přesně jak říkáš... pokud problém tak je lepší že je u ženské... je to určitě pro doktory jednodušší.... No já už se tak nějak psychicky připravuju že asi bude špatná průchodnost vejcovodů,ale??? to se domnívám jen já a sama si už určuju co se mnou je... jsem to ale trdlo co??..... tak já ti přeju ať dostaneš MS co nejdříve ať můžeš šupat na tu krev.....

se to začne hejbat....neboj zachvíli nám taky nahlásíš //....já jsem si taky myslela, že mě to nemůže potkat...a potkalo...tak ještě neověřené od dr. na tebe plivu těhu bacilky......
fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj
........................................................ :\x:

In reply to by tuki

ahoooj tuki, to jsem úplně přehlídla, že máš // tak velikááááánská gratulace :qu: :qu: :qu: :\x: :\x: :\x: :one: :one: :one: já teď nemám moc čas vás tady číst, v práci jsou fofry, tak děkuju moc za bacilky, hlavně ať je všechno ok a pogratuluju ti určo k tvému příspěvku, až budeš psát o potvrzení lékařem :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka