Rok se s rokem sešel....

08.04.2009

Krásné ráno sluníčka,
Tak se mi dnes sešel rok s rokem a opět po roce dnes mám slavit vánoce :qu: jéé,to by se rýmovalo ale jěště necháme vánoce spinkat :'zz): ,já mám dnes zase narozeniny :? :? to ja strašný jak to letí :00:
Holky ta moje drahá polovička,se dneska potichoučku vyšourala z pelíšku,a najednou nade mnou zní "Někdoooo mááá narozeninyyyyy..........."Ty jo tak tím mě dostal....bylo to krásný :h: :h: :h:

Holčinky moje,moc vám všem děkuji...zítra vám napíšu jak probíhal můj dnešní den...No,byla to docela sranda :s:

Tak ty jsi taky dubenáček :qu: Já měla narozky včera :one: Všechno nejlepší zlato :\x: A at máš letos už toho mimiska v bříšku :||): :cc): :dance: :a:

Ahojky Mony,mocmoc blahopreu k narozeninam a preju vsak ty vis co,ze? :qu: ;) :e): Mas super chlapa a to je v zivote taky pekna vyhra. :one: Ja ted v sobotu taky slavila narozky,tak to budes asi beran :00: :///: jako ja.. :s: a jak se rika-berani se nikdy co?Nevzdavajiiiiii!!!! :) ;) Monulko,uzij si to a jeste jednou moc gratuluju :qu: :qu: ..... :a:

Moni, všechno nejlepší k tvým dnešním narozeninám. Hodně štěstíčka, zdravíčka a aby už bylo v bříšku konečně to miminko. Venku je krásně, tak si ten den hezky užij.

Berušky moje všem vám moc děkuji....
Oslavím to dnes jen tak jemně a v sobotu trochu víc :°°//: :°°//: :°°//: :°°//:

všechno nejlepší, hlavně zdravíčko, to je nejdůležitější. a k tomu mimíska, co tě nebude zlobit, bude zdravý a bude tě mít moc rád. co ti víc přát? skvělého partnera už máš :) :k: :k:

In reply to by zdenulinka

Zdenulinko,děkuji za přáníčko...a víš že by mi ani nevadilo kdyby trochu zlobil :n: ,jem kdyby už k nám ten mimisek chtěl přijít :cc): :cc): :||): :||):
A partnera?Na časy dobré i zlé,tak toho už opravdu mám a jsem za něj moc ráda:-)) :c: :c: :h:

Ahojky a všechno nejlepší k narozeninámmmm..hodně štěstíčka a zdravíčka a hlavně to miminko....psala jsem ti na facebook..fotky jsou superrr ;) :h: :°°//: :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka