holky jste ZLATICKA

07.04.2009

Holky dekuju vam strasne moc,jsem rada ze tu mezi vama muzu byt :h: .ctu ty vase zpravicky a :§)
Kdyz jsem tam v noci prijela pro vysledky tak me rekl ze hcg je hodne nizky 6.36 a ze to bud muze byt brzky tehu a nebo ranny potrat.a ze mam priject rano ze me vysetri jeste primar.rano jsem se vzbudila a krev na toaletaku tak jsem upalovala.vysetrila me neprijemna pani dr,s tim ze to muze byt pocinajici ms a ze mam prijit v patek na ultrazvuk a ze me vemou hcg.kdyz jsem se dovolila zeptat jestli muzu v patek jit ke svy dr,tak na me vystekla ze muzu ale ze nebudu mit tak brzy vysledky a ze me stejne muze jeste poslat nekam jinam a uz me hnala pryc.
holky ja jsem tak nestastnaa
dopoledne jsem krvacela a ted uz zas jen spinim a obcas ze me vypadne cerny kus cehosi

Proc me chtej brat krev na hcg,je moznost ze bych jeste byla tehotna?asi ne,co

Kačenko, mě to taky moc, moc mrzí :\/:
vůbec nevím, jak tohle může dopadnout, ale i kdyby to nedopadlo dobře :||): ,tak víš, že mimíska mít můžete, a že se to prostě jednou zadařit musí!
Drž se beruško!! :k: :k: a tou nepříjemnou Dr. se nenech vykolejit!!! nestojí ti za to!!!

Ahoj Katulisku, je mi hrozně moc líto, že to takhle dopadlo. Měla jsi takový krásný čárečky. Budu ti moc držet pěstičky aby to příště dopadlo tak jak má. Drž se holka.

Zlatíčko je mi tak líto,ale neboj útěchou pro tebe musí alespoň být že vám to jde... koukni na mně... nám to nejde vůbec......tak uvidíme jak to vše s námi dopadne a vám to jistě brzy vyjde......

mrzí mě, že Tě Tvoje tělo tak trápí :(, nejdřív Ti dá naději a pak Ti ji bere. Ale ještě není vše ztraceno, třeba se stane zázrak a v pátek HCG stoupne. Pokud ne, tak alespoň víš, že otěhotnět můžeš a příště to určitě vyjde. ;) . Držím pěsti

je mi to moc líto. Naděje umírá poslední, třeba se tam mimi udrží. Ber to tak, že tělo ví, co dělá. Možná, že to maličký v Tobě, co ještě ani neni miminko, by se nevyvíjelo dobře, tak je to takhle lepší. A pokud se má udržet a růst, vydrží i tyhle počáteční nepříjemnosti. ;)

beruško, když ti chtějí brát tu krev, tak si myslím, že je možnost, že jsi v ranném stadiu těhu. vždyť jsi to sama psala ;) tak se usměj. nějak to dopadne....buď vyhubujeme miminku, že tě plaší a nebo budem vyhlížet další :\x: :\x: :\x: hlavně už prosím nebuď smutná, já tu pak brečím :00:

Ahojky beruškoi,to mě moc mrzí :( znám to sama bohužel se mi to samé stalo 2x a pak to vydrželo o něco déle,taky 2x,..samozřejmě,že to pokaždý ořvu a nějakou dobu smutním,ale život jde dál a musíme věřit,že příště už to vyjde ;) Moc bych ti přála,aby to ještě bylo dobrý,ale podle svých zkušeností se radši připrav,že to asi nevyšlo.Pro mě jediná trochu útěcha je,že vím,že je to možný,že nám to jde a tak příště už to musí vyjít :k:

In reply to by Katulis

No bohužel 4x :( A kdyby vyšlo to v létě jak byla poz i krev,ale na utz nic..tak už jsem ted mohla mít mimi u sebe,ale co se dá dělat.Já věřím,že ted pod dohledem CARu už se povede pořádně a na konci na nás bude čekat :cc):

tak stale ještě doufam v dobre spravičky,ale že tě takhle napinaji až do patka,tak to fakt nechapu,kolem nas tolik dobrych ale i špatnych sprav,ja se taky bojim aby vše bylo ok.dnes jsem se odhodlala jit k dr.ale měla jsem smulu cesta k němu byla rozkopana a nijak se tam nedalo přejit,tak čekam a nevim jestli tam nemam jit za 2tt,to už tam mělo byt vidět :h: ,ale nevim jestli dokažu tak dlouho čekat......tak ale na ms.u tebe taky nevypada jek jsi popsala,proto stale moc ti držim palce,aby jsi zustala i nadale pod seznamkem :one:

In reply to by ludinaml

To vis ze mi to malickato vrta hlavou jestli nahodou tam jeste mimis neni,ale radci myslim na to horsi.pritel me hodne podrzel,tak se snad brzo zas zadari.jen se bojim patku,slyset to znova se mi nece

In reply to by Katulis

na tebe myslet,aspoň že maš velkou oporu v přitelovi,ono to hodně pomuže,když viš že za tebou někdo stoji a podporuje.Viš co mě štve že někteři lekaři vubec neberou v uvahu jak se cyti žena ktera v něco věři,čeka pak bum nejistota,ale oni pořad pokračuji v te nejistotě.Stači zase vzit krev,co pak to platěj ze sve kapsy?!

neboj, ono se to brzo zadari.
me se tohle stalo pred tydnem, HCG sem mela 14,5 a zacla krvacet a sli ze me kusy, poslal me na ultrazvuk a tam nic nenasel, znova na krev hcg stale stejne a zitra jdu znova na krev, jestli mam ok krev, pokud ne pozene me do spitalu.bohuzel sem samovolne potratila :-((( tak se drz a hlavu vzhuru

Nezoufej, já jsem byla v sobotu na revizi, protože mimískovi přestalo být srdíčko, vím o čem mluvíš,ale musíš jít dál. Tohle forum mi moc moholo, jsou tu fain lidičky,co tě podpoří a mají pravdu, příště to vyjde, neboj. To mě drží nad vodou. Držím moc palečky a hlavně klid, věřím, že to vyjde :)

Je mě to moc líto opravdu :r: A ted tě budou ještě napínat do pátku,lae počítej radši z horší variantou beruško :ooo: Drž se myslíme na tebe a jsme s tebou :h: :k:

je mi tě moc moc líto...ale nezoufej příště to už určitě vyjde a budeš štastná jako blecha :\x:

To mě strašně moc mrzí kočko :\/: musí to být těžké ani si to nedovedu představit. Achjooo proč se musí pořád někdo takhle trápit :n:
Je to tu čím dál častěji a já teď budu strachy bez sebe, aby se mi nestalo něco podobného....
Drž se, uvidíš, že brzy bude zase líp :h: a co nevidět budeš hlásit //. Moc ti to přeju a držím ti pěstičky a palečky a prostě všechno :k: :one: :k:

Ahojky, je mi moc líto co se ti stalo. A jak se k tobě chovali. Nechci tě strašit ,ale podle mého by si se měla smířit s koncem těhu. Když jsem měla zamlklý potrat tak ze mě šli taky kusy čehosi a to zamenalo konec těhu. Držím ti palečky ať jsi v pořádku a myslím na tebe

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka