Boule v oblasti leve trisle!!!!!

06.04.2009

Ahojky, mam problem, vcera se mi udelala takova mala boule primo v trislu u pipiny.Je to jakoby pod kuzi byla neaka srazenina, ale nema to zadnou barvu.Kdyby tam ta boule nebyla ani by to neslo videt.Je to pod kuzi.Silene to boli, jak chodim, a nemuzu na to ani sahnout, fakt to boli pri kazdem pohybu.Mate nekdo zkusenost???? Predem vsem dekuji.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Je to absces,mam neakou infekci v tele, sem i nachlazena, ryma,kasel atd.Napsala mi antibiotika a rikala ze mam pockat jestli se ten absces zvetsi tak mam jit na chirurgii si to nechat vyriznout a vycistit.ale ja se silene bojim,strasne to boli a nedovedu si predstavit ze by mi to mely rezat.

In reply to by Naninka2002

Ty jo tak vidíš.Takový trápení v těhotenství.Ono to vyříznutí nebolí.Pak jak přestane působit anestetikum tak je to nepříjemné :\/: Zase asi bude lepší to dát pryč.Ono to asi samo nezmizí.nani držím pěstičky ať se to pěkně ztratí a ty se brzy uzdravíš.

taky si myslim ze to spis bude ta uzlina.Mela jsem ji v trisle nekolikrat.Sice me nebolela tak moc jak popisujes ty,ale kdyz jsem se ji dotkla tak bolela.Kyla by to byt nemela tu jsem mela jako mala oboustranou triselnou a ta je vis nez v trislech.Tak snad budes ok...

In reply to by Naninka2002

Víš ta bolest bude asi z toho, jak si tam člověk pořád sahá a mačká to, to se rozbolaví hned. Myslím se, že druhý den už to bude lepší, stačí opravdu jen trochu prochladnout a je to hned.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky