holky jste ZLATICKA

07.04.2009

dekuju moc ze jste na me mysleli a drzeli palecky.ctu tu vase zpravicky a :§) jste strasne hodny,jsem radaze tu s vama muzu byt :h:
Vcera v noci kdyz jsem si jela pro vysledky,tak me pan doktor rekl ze bud brzky tehu nebo ranny potrat.hcg 6.36
jinak ostatni vysledky mam v poradku pry jsem zdrava.at se stavim rano v 7 ze na me mrkne primar.rano jsem vstala a krev na toaletaku,tak jsem tam letela,vysetrila me nejaka pani dr(ne moc prijemne) a ze to vypada na ms a ze mam prijit v patek na hcg a ultrazvuk,ani sluvko navic mi nerekla.kdyz jsem se zeptala jestli muzu jit ten patek ke svy dr,tak na me vystekla ze muzu ale ze tady bych mela vysledky driv a ze me dr mozna stejne nekam posle a rekla naschle. cely dopoledne jsem krvacela a ted uz zas jen hnede spinim a obcas ze me vypadne cerny kus neceho.
Holky proc me chce delat znova hcg a ultrazvuk,myslite ze je sance ze bych jeste byla tehu?asi ne,co
z ty jeji zpravy nic nevyctu :\/:
proc kdyz je clovek chvili stastny,tak se pak musi neco dit

Moc jsem na tebe myslela! A zároven mi tě bylo hrozně líto, páč ty // byly nepřehlédnutelné a to bych ti snad ani neměla říkat, že když je v moči hcg na test, tak v krvi už jsou stovky... takže jestli ti ted naměřili tak strašně málo (to je skoro nula bohužel, bere se za těhu až několik set a výš), tak se možná něco chvilku dělo a pak ne :( (ono i ten charakter této pozdní ms s hnědým špiněním a černými sraženinami je spíš jiného původu než ms, u mě je dosud tenhle typ - špinění plus sraženiny, jiný než ms prostě) Vůbec si nedokážu představit čím procházíš! :( když jsem jela na silvestra do paříže, měla jsem strašně slabou druhou čárku, a přitom jsem vůbec nepochybovala a ani by mě nenapadlo že se může něco špatně stát! Přitom jsem špinila a měla děsný křeče v podbříšku. No to je děsný prostě, čím vším si ta ženská v životě musí projít... a jak je někdy ta cesta k miminku tak trnitá.
Prosimtě to víš že můžeš ke svoji dr. kdykoliv, k té naší můžeš přijít i jen tak z fleku bez objednání, že máš potíže prostě.. stejně by to měla vědět a mít zanesené, a aspoň by na tebe byla hodnější než ta dr. od Mulačů.
Moc Ti držím kočičko palce, at se brzy vzpamatuješ! A k naší dr. jdi, stejně byste měly probrat kdy začít třeba Clostík atd, změří ti sliznici.
Drž se, myslím na tebe!!! :k:

beruško,drž se třeba je to rané těhu a hcg teprve bude stoupat....
A stím štěstím to znám moc dobře,člověk je v jedné chvilce nesmírně štastný a razem ho cosi srazí k zemi přimo na hubu :r: :\\:
Beru drž se a opatruj,držím palečky a přeji hodně štěstíška pa pa M.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka