Prosím o radu

01.04.2009

Ahojky, chtěla jsem se jen zeptat, 10 dní už mi mešká MS a dělala jsem si test v den kdy jsem ji měla dostat a měla jsem slabý druhý proužek, po týdnu už jsem měla oba proužky stejně výrazně zbarvené. Mezi tím mi každý večer bolelo podbříško a jakoby se mi chtělo na velkou. Taky mi začaly bolet bradavky, ale teď už je to dobrý. Nemám nevolnosti. Myslíte, že bych mohla být těhotná? Když jsem to počítala, tak bych měla být na začátku 5. týdne. A k doktorce jsem objednaná 14.4.

Kliknutím vložíte smajlíky:

k těm nevolnostem... Já je neměla skoro vůbec, asi čtyřikrát za celé těhu a to bylo nejspíš z migrény!!! Jediné co jsem pociťovala byla obrovská únava

gratuluju k těhu. Já to měla taky takhle, k doktorce jsem šla moc brzo, pozvala mě za dva týdny na kontrolu a to už bylo vidět miminko. Sice mu ještě nebilo srdíčko ale bylo tam!!! Pokud Ti ta čárka sílí, tak skutečně těhotná jsi, uvidíš co Ti řekne po kontrole. Tak hodně štěstíčka!!!

Ahoj holky...Chtěla jsem Vás poprosit o radu.Jsem v 5 týdnu těhotenství,včera jsem byla poprvé na ultrazvuku a do včerejška mi bylo špatně opravdu jen lehce ani jednou jsem nezvracela takže super....Ale včera mě zastihla bolest hlavy a v noci úplně,nemohla jsem si vzít nžádnej prášek takže jsem nemohla vůbec spát,myslíte ,že je t normální?Když jsem nikdy bolestí hlavy netrpěla a navíc mám jsem dneska hrozně unavená a ještě k tomu mám průjem.Máte některá zkušenosti?Zda to není známka něčeho špatného?

In reply to by verunn

Já jsem teda byla unavená snad hned od početí. V těhotenství se vylučuje nějaký hormon, který působí sedativně, asi jak na koho. Od 6.týdně jsem měla celodenní nevolnosti a docela mě pobolívala hlava. Ale nějak jsem to přečkala bez prášků. Opravdu to skončilo až ten 12. týden. :) Ten průjem jsem teda neměla, protozě spíš trpím na zácpu, tak s tím průjmem nevím. Ale ostatní je normální a já jsem z toho byla docela otrávená.
Neboj 3 měsíce utečou jako voda a pak ti bude líp. :///:

Ahoj Emi, já když jsem si dělala test tak jsem tam měla taky slabý prožek a hned jsme jeli k doktrovi a ten mi to potvrdil z krve a včera jsem byla na ultrazvuku a jsem v 5,týdnu a nevolnosti jsemdo dneška neměla tak si myslíím,žemůžeš být těhotná i bez těch nevolností.....

NO TAK TO KAZDOPADNE GRATULUJU TEHULKO :k: HLAVNE TED NA SEBE DAVEJ POZOR,AT JE VSE V PORADKU A TY SE ZA 9.MESICU DOCKAS ZDRAVEHO MIMI :e): :one:

Ty seš těhotná.Když ti ten proužek zesílil.Až půjdeš k dr.tak už tam uvidíš srdíčko.Blahopřeju

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka