tripple test

07.04.2009

Ahoj tety,
tak jsem tak nějak rozhozená, včera jsem si měla volat na výsledky tripple, sdělila mi je ségra...nepříjemná jak vřed na pr.... že to vyšlo špatně ať se přeobjěnám na velký UTZ a ať si zítra dojdu pro papír k tomu, nic víc nic míň....tak co udělá v tomhle případě těhule...plače a plače a plače :r: :r: :r: :r: ale pak jsem se nasr..... že to teda né, že to chci slyšet od dokrota, tak jsem tam naklusala a tak kravka mi sdělala, že má naobjednané pac. a že mě neveme, jenže to může zkoušet na kocho chce, ale na mě né, protože jak jde o piškota jsem ras :|: tak jsem jí sdělila, že se dosud nehnu, dokud mě doktůrek nevezme...předemnou dvě pacientky takže to šlo rychle....no a milý pan doktor mi sdělil, že jelikož mi vyšel screening ve 12tt dobře a tripple nebyl až tak špatný....tzn. 1:199 tzn že z 99,5% je miminko v pořádku, ale to půl procenta tam je a to dělá paseku, takže mě on sám osobně přeobjedná na velký UTZ k primáři, který je jeho spolužák, takže super. Ještě mi stihle sdělit to co dávno všechny víme, že screening je mnohem přejnější než tripple a navíc když jsem přišla o první mimi musela jsem s prtnerem na genetiku a tam nám taky vyšlo vše O.K. Připomínám že na tripplech jsem byla, když jsem měla 15+5 dle UTZ dle menstruace o 5 dní míň....holky úúúplně jsem měla tušení že to takhle dopadne. Jsem nasr... na tu pizdici ségru co má můj Dr. a na debilní tripply který jsou stejně jen pro stresování nastávajícím maminek. Jesti jste to docetly až sem, děkuji, potřebovala jsem si ulevit, protože jsem fakt vytočená.

Kočenky moje jste zlatíčka ale až si počtete co vám právě napíšu budete mít pocit, že žijeme v Kocourkově :\/: (a kdo tomu celému má rozumět, když Dr. jsou zmatení jak včely, co teprve my laikové :ooo: ) ..........Takže abych tak nějak začala, dnes jsem si měla volat na ten termín, který mi Dr. domluvil na té genetice, volala jsem tam kol. oběda, vzala to ta pizda a proč jako chcu mluvit s Dr. tak jsem jí to sáhodlouze vysvětlila a ona mě milostivě předala Dr. se slovy. Nějaká Hradilová volá :-g( ........ super.....mluvím s Dr. ten mi ale sdělil, že se na tu genetiku ještě nedovolal, že mu mám cinknout za hodinu :|: , paráda....čekám hodinu...volám....vzala to jiná sestra, sáhodlouze jsem jí vysvětlila vo co jakože go...ale ta mi řekla, že Dr. vyšetřuje ať si zavolám za 10min. O.K za 10min. volám a zase to vzala naše stará znává kravka :-g( , zase jsem jí vše vysvětlila, a to jsem docela komunikativní člověk (původní profesí učitelnica pro druhý stupeň ZŠ) ale už mě fakt bolely panty, nakonec mě předala Dr. a ten mi sdělil.........................Dovolal jsem se tam a s Primářem jsem celou vaši situaci konzultoval, mají nějaký speciální program, do kterého se hodily hodnoty ze screeningu a tripple testů a vyšlo vám to že je vše v pořádku, takže tripple byl skutečně falešně pozitivní :°: :ww: . Holky parááááda, nervy jak cyp, ale za vyvolanej kredit to stálo :j) , ještě jsem mu stačila slíbit, že má u mě luxusní láhev vína a od té doby se jen usmívám :°: . Děkuji ještě jednou za podporu, jste superové a speciálně Šnečkovi....jsou to zmatení oslové a věř, že Ti to dopadne tak dobře jako mě :w: :w: :w: Jen ten zasr.... stres, kdyby u toho nebyl.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Nooo šnečku, tak to vypadá dobře, jsem moooc ráda, za tebe, ještě ten UTZ a je to v cajku a budeme si lebedit v těhulkování :one:

In reply to by barushe

Mám strašnou radost i za tebe,že to máš ok!!!!!!!Když tak čtu,co píšeš,tak to je normálně na baňku!Ale bohužel si musíme nechat zajít chut.Drž se a užívej ted už v poklidu těhulkování.

původně u prvních vět jsem se úúúúplně zhrozila, když jsem si přečetla, že ti to dopadlo špatně, ale naštěstí jsem to dočetla do konce a fakt se neboj, myslím že půl % i když tam je, je strašně moc málo na to, aby s miminkem něco bylo... a screening ti vyšel dobře. Vůbec se nestresuj i utz dopadne dobře :one: Ale ta sestra to je fakt kráááááááááááva! Ty vole, já bych ji měla chuť úplně vynadat, jenže to člověku v tom momentě nedojde to je jasné...to až časem :n: každopádně už bych se s ní být tebou taky nebavila a řešila různé věci raději rovnou s dr.

Ahojky, tak hlavně že je vše v pořádku a tak jak má být. Uvidíš že se vše na velkým UTZ vyvrátí. A sestřičky si u DR nevybereš. Někdy je to opravdu děs.

Ty sestry se někdy chovají strašně, já kvůli jedný vyměnila doktora, celé město vedělo ještě dřív že někdo čeká mimi, než nastávající taťka...doufám, že tady nebudu takhle vstekat za 14dnů, v úterý jdu na krev a pak budu už jen čekat...hlavně, že ti na genetice řekli, že je vše OK.Hanča

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj šnečku, divím se, že ti hned nabídli amnio místo UTZ, to je přece až poslední varianta, jsou to idioti, kteří umí lidi pěkně vystresovat. Držím pěstičky, papa

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já mám takovej pocit, že ty ženské tam nejsou na svém místě. Ještě k tomu jsou to ženy tak by měly být trochu empatické??? Ono je to strašně těžké, když se to týká tebe a tvého miminka, kdyby se to stalo nějaké mé kamarádce tak řeknu, ser na ně lítá ti tam půl procenta, nebo nestresuj je to jen hraniční, stejně to většinou dopadne dobře, ale je tam to ale, protože je to tvůůůj problém. Jo a to mě ještě Dr. potěšil na závěr, když mi řekl, že zažil i případ, že screening vyšel v pohodě, tripple nikoli a UTZ to potvrdil, načež jsem na něj nastoupila se slovy, .......................to ale ta nešťastnice měla mnohem horší výsledky triplu než já, že??? A on na to že samozřejmě, .................tak proč nám takové srance vůbec sdělují. Kdy jsi objednaná????????

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já mám dnes volat svému Dr. kol. oběda na kdy mě objednal. Ale myslím, že ti udělají stejně UTZ (trvala bych no tom) a že to z toho poznají, ale i to je nepříjemné, když tam jdeš s napětím, doufám že budu taky do konce týdne hotovson.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já myslím, že ne, já jsem zažila, když jsem šla já na UTZ že tam přišla holčina a nebyla objednaná, tak jí řekly ať se posadí a počká si a vzali jí, já bych jim to navrhla, že si počkám a hotovo

ahoj Baruš,hlavu vzhůru.Všechno dobře dopadne.Ty triple testy jsou fakt na hovno.A tu sestřičku bych vystřelila na měsíc.Mě se taková dostat pod ruky,tak už není.Já jako zdravotník si něco takovýho k pacošovi nedovolím.Chápu,že občas máme každý svůj den,ale přece si to nevylívám na ostatních.Beruško opatruj se a držím ti pěstičky.Dej vědět až na mě budeš mít čas a náladu,já přijedu.Ted valím k dr kvůli tlaku.Pa

No je to hrozne ty sestry fakt i u nas v praci to mela jedna uplne stejne, sestra na ni vybafla ze to vyslo spatne a co se divi kdyz ji bylo 34 :no: tak ona byla uplne v riti brecela nam tam a ja bych se nedivila kdyby nekdo z toho jednani jeste potratil. No proste des. Ja nevim jestli maji vubec mozek. Ti doktori jsou potom vpohode, ale meli by si s tema sestrama udelat poradek. Tak hlavne at je vsechno ok, papa :a:

In reply to by Heluska11

hmm tak to byla taky nějaká dobře hloupá kravka, říká se že těhu je nejhezčí období v životě ženy a zatím je to jen stres, odběry, UTZ, čekání na výsledky, pak co čtu tak holky stresují skrz pohyby miminek, no je to mazec, držím nám všem pěstičky ať je to úúúspěšně za náma a už máme piškotky v kočárkách :/;x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky