jsem na nervy :(

07.04.2009

ahoj holky dneska odpoledne jdu po 4tydnech na kontrolu k Dr. a jsem z toho uplne mimo :( nevim proc me to tak bere mam strasny strach o miminecko, aby bylo vsechno vporadku. Dost casto me totiz picha v podbrisku, pred tydnem jsem tam volala jestli nemam prijit, a rikal ze pokud nekrvacim ani nespinim, tak by melo byt vsechno ok :) ale vite jak to je, dokud mimi neuvidim klidna nebudu :no: Dneska mi po 2tydnech bylo rano strasne spatne a letela jsem zvracet :( no nervy proste. Uz at je ta kontrola za mnou a at je vsechno vpohode :) tak preju pekny den papa :a:

Helus píchání v podbřišku je takhle na začátku normoš. Vždyť si představ co všechno se tam děje :) Mimčo se tam zavrtává pořádně a roste a tím pádem tlačí na všechno okolo. Určo je vše v pořádku :)

Helí určitě bude všechno v pořádku, zbytečně se nervuješ a pak ti není dobře. Ty bolesti v podbřišku znám moc dobře, kolikrát je to dost ostrá pichlavá bolest a je to nepříjemné, ale dr. říkal, že je to naprosto normální a můžu potvrdit, že i u prvního těhu jsem měla bolení bříška snad celých 9 měsíců. Určitě nám sem po poradně napíšeš samé dobré zprávy.

Ahoj Helu, zbytečně se nervuješ. Bud hezky v klidu a těš se na miminko. Určitě bude vše v pořádku. Mě taky občas sem tam píchne v bříšku. Miminko si tam potřebuje zvětšit svůj domeček. Na začátku těhu a i v jeho průběhu je tohle občas normální. Já jsem taky měla trošku obavy, protože ty tady budou pořád a vše je tak jak má být. Tak se uklidni a hezky si to užívej. A už se těšíme na fotečku.

Já zítra začínám 17.týden a v bříšku mě někdy píchne tak, až se leknu, teď mám zánět průdušek a při kašlání mě to bolí skoro pořád, hlavně když se nepřikrčím....pak písni jak si dopadla, ale určitě bude vše OK.Hanča

In reply to by Hanka30984

Ja jsem zase mela minuly tyden rymu tak u toho me to taky hodne bolelo a taky u kychani. Tak jsem mela docela strach tak jsem prave volala tomu Dr. ale nekdy me to pichne jen tak az se taky leknu treba kdyz jdu po ulici nebo i lezim v posteli ruzne no. Jj urcite vecer pisnu jak jsem dopadla :) papa :a:

In reply to by pajulka11

Mě dopuručili na rýmu zázvorový slabý čaj s citronem a medem a ležet, dobrý je prý taky Sinupret, to beru i teď na ty průdušky a má rozpouštět hleny, beru to druhý den a je fakt, že víc smrkám, tak to aspoň ze mě lítá ven.Hanča

In reply to by pajulka11

No ja jsem nebrala nic lezela jsem a smrkala a pila cajik :) ale pracuju v lekarne a pro tehulky si muzes koupit Pinosol jsou to prirodni kapky s eterickymi oleji. Jinak takove jako Olynth a tak bych ti nedoporucila no tak se mej pekne a at si brzo fit :)

No Heluško, nejhorší je že se takhle budem stresovat celé těhu. Držím pěstičky ať je vše O.Káčko :one:

Ahojky, já jsem na tom stejně.... na kontrolu jdu po 4 týdnech příští úterý a jsem z toho mírně nervózní. Jsem 10+2tt. Uklidňuju se tím, že nemám žádné problémy (ťuk ťuk ťuk). Nekrvácím ani nešpiním. bříško se mi pomalinku zvětšuje, takže mimi určo roste, tak jak má. Ale dokud ho neuvidím namonitoru, tak to nebude ono. večer sem kouknu na fotku tvého mimíska. Zatím se měj pěkně

já sem teď ve 14tt, a v břiše mi píchá pořád, někdy když vstanu, když pčíknu, nebo když se na wc vyprázdním. Opravdu to většinou bývá že si mimi dělá v bříšku "pořádek" a místo, tak ho moc nestresuj, to je totiž ještě horší. To se sice lehce řekne, já vím, ale snaž se na to myslet, že se všechno na něho přenáší!
Moc Ti držíme palečky, aby to dobře dopadlo, a pokud tam není krev, určo to bude ok! a budeš se radovat z krásné fotečky a užívat si toho krásného jara spolu s miminkem!!!!!!!
Strach máme opravdu všechny, je to přirozené, nosíme nové životy ale zkus na to špatné tolik nemyslet a bude lépe!
Taky to zvracení bude asi od nervů, nebo jen daň za to že můžem mít mimi:)
Drž se a hodně zdravíčka!!!
jitka

In reply to by strnaj

JJ mam to taky jak popisujes no tak snad fakt bude vsechno jak ma byt :) snazim se myslet co nejvic pozitivne a kdyz je tak krasne pocasi tak to jde samo, ale dneska to na me nejak dolehlo, ale uz je mi fakt lepe, to rano bylo takove o nicem :no: uz se tesim na pristi jaro jak budu trajdat s kocarkem :) papa :a:

Heluško, žádné obavy a těš se, že uvidíš krásné miminko! Určitě bude vše ok :one: a ty si domů poneseš první fotečku svého broučínka :c: a co se týče bolestí a píchání - je to úplně normální kočenko, já cítila bolestivé píchání na pravé straně asi do 16tt a krom toho takové mírné tlaky v podbřišku jako před MS - to k tomu prostě patří ;) tak se něčím zabav, ať ti to rychle uteče a těším se na fotku :one: :a:

In reply to by Elca

Tak to jsem rada ze to tak mate i nektere holky :) no ted jsem si psala nejake poznamky do tehotenskeho kalendare :) je to fakt super knizecka. Tak preju prijemne tehulkovani a pekny jarno-letni den :) papa

Helusko neboj, vsechno dopadne dobre a :cc): bude v poradku... az prijdes od doktora, tak cekame fotecku tvyho prdolky jo :8_/:

Ahoj Heli :a: . Neboj se určitě bude vše v pořádku :one: . Odpoledne uvidíš mimíska a svět bude hezčí :) ;) . Já vím že ten stach bude asi pořád. Teď se bojíme o miminka v bříšku a pak se o ně budem bát celý život.
Takže Ti držím pěsti ať je vše v pořádku :one: a přeji hezký den :a:

dobré ránko Helusko, na jednu stranu je hezké (v dobré slova smyslu) číst jak máme každá strach o ty malé prcky. A snad ti pomůže malé povzbuzení, přesně jak ti doktor řekl pokud nekrvácíš nešpiníš tak by mělo být vše v naprostém pořádku, a jak určitě víš děloha se roztahuje tak to trošku bolí. Navíc já se vždy uklidňuji tím že mi přeci není špatně jen tak pro nic za nic a jak si sama napsala dnes ti nebylo nejlépe. Takže se koukej těšit na ultrazvuk jelikož už tam uvidíš pěkně velké miminko :-) :-)

In reply to by slůnidlo

jj tim se taky uklidnuju, ale ta deloha se roztahuje nejak dlouho (uz od zacatku me to brisko boli), no nevolnosti jsem mela asi od 6tt tak do 9tt docela hodne spolu s nechutenstvim, ted uz to je lepsi, az na dnesek teda :) no tak uvidime kdyz tak vecer poslu fotecku.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky