na toaletnim papire hnedej flicek

06.04.2009

Holky tak jsem zas nasla hnedy flicek na toaletaku ale na kalhotkach nic.mam ject na pohotovost nebo co mam delat

To je normální přece :) miminko hnízdí ne? ;) já taky v dny ms špinila, pak měla křeče, no ani mě nenapadlo jít k dr, jsem věděla že to je normál a byla jsem v paříži :D na photovost jsem šla, až když ze mě krev lila, ale to taky bylo ok, a že se to stává, tak už jsem tam nikdy nešla, neb krvácím každou chvíli jak víš (19.tt), kdyby se jooo něco dělo, tak vím že to bude jiné než ted, že to asi bude i s bolestmi a stahy, nebo tak něco..

Chodit brzy k dr. je vždy blbost, jen se vystresuješ, necháš hospitalizovat a co pak? řeknou ti že je vše ok, však kdyby nebylo, tak to už pak poznáš že je zle.. a špinit takhle v prvních týdnech je zcela normální a běžné, vůbec bych to neřešila, pokud by to bylo silnější, nebo čerstvá krev na vložky měnit, tak pak jo... ale já myslím že to je ok, normální průběh začínajícího těhu ;)

..nemusi to nic znamenat, ja jsem ve 23 tt a spinim od zacatku kazdy den a nekdy mam na vlozce i cervenou krev, vzdycky kdyz zacnu spinit vice nebo je tam krev padim k doktorovi, ten udela UZV a vzdy bylo vse v poradku, zadny hematom ci neco podobneho...tim te chci jen uklidnit, ze to nemusi nic znamenat a ze spini 6 tehulek z 10, ale zase to nepodcenuj a radeji si dojdi, predepisou ti nejaky leky a hlavne ty budes mit klid a jistotu, ze je vse v poradku, tak at ti vse dobre dopadne, drzim palecky.
Jo a hlavne, kdyz je to hnedy, tak to neni nic neobvykleho, to ti mohla prasknout nejaka zilka bud z uhnizdovani nebo ze je tam vse prekrvene ci neco podobneho, horsi je cervena krev, to bych nevahala ani vterinu a jela na pohotovost hned, jinak si dej nohy nahoru nic nedelej a rano si dojdi a uvidis, ze vse bude v pohode.

taky nevim, v kterym jsi tejdnu, nebylo na Tobě nic vidět. :) Je to přesně, jak píše Zdenka, většinou se stane, že praskne nějaká žilka, jak se v břiše všechno roztahuje a miminko si tam dělá hnízdo. Ale pro klid duše bych taky zajela nechat se zkontrolovat. dej sem vědět, jak jsi dopadla, držim palce, ať jste v pořádku! :a:

ja bejt tebou tak tam zajedu,stejně budeš mit strach ani určitě neusneš,a takhle budeš mit jistotu(lepe je nikdy připadat jako blbec než něco zmeškat),moc držim palce

Ahoo Kati, já bych určitě jela, nemusí to nic znamenat, třeba se bobiš hnizdí,nevím v jakým si týdnu.Ale hnědě špinění bývá bud v období kdy máš mít menzseku a nebo se hnizdí mimísek...a nebo to tak vubec být nemusí.Pro klid dušičky bych jela ....tak se drž, snad bude všechno vpořádku.Budu držet pěstičky.papa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka