Břiška

06.04.2009

Ahojky budoucí maminky,
chtěla bych se Vás zeptat jak jste na tom s bříškama? Jestli už Vám rostou, jestli už přibíráte na váze a tak:) . Na to, že za 2 dny začínám 14tt tak bříško žádný, přibrala jsem asi 300g a jediné co se mi zvětšilo tak jsou prsa a těch 300g se mi vrazilo asi jen trochu do boků. Jsem poměrně hubená (170/51), tak jsem čekala, že to na mě bude poměrně brzy vidět a ono nic :!k: .

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj Niky ... já jsem dnes 13+4 a bříško už je trošku poznat ... spíš to vypadá jako špíček :s: ... určitě ti za chvilku bříško začne růst :one: .. neboj, dočkáš se. Dívala jsem se na náš seznam říjňátek a ty už tam máš napsané, že to bude holčička :girl: ... moc gratuluji a jak to vlastně dr, poznal tak brzo? :) ... já byla minulý týden na screeningu a zapomněla jsem se zeptat :( ... měli jsme to utz přepnutý na 3D a já byla z toho tak unešená, že jsem se nezeptala. Přitom jsme měli i krásný záběr mezi nožičky :dance:

In reply to by Lenousekk

Také přemýšlím o tom jestli jít na 3D utz, ale kdyžtak počkám na pozdější čas. Já jsem se spíš tak zkusila zeptat jestli to už není náhodou vidět a ona, že jo, že to vypadá na holčičku a 22.4.nám to řekne na 100%. Tatínkovi miminka minule ( 26.3.) dr.ukazovala jednotlivé prstíčky na rukou i na nohou i palečky. A jelikož obrazovku měla natočenou na něj tak jsem z toho moc neměla, jen jsem z boku viděla jak se tam maličký točilo. Je to úžasný pocit, když si člověk představí, že tam má malinkýho (dnes už 7cm velkého) človíčka. :c:

In reply to by Nika-V

To teda koukám, že to tak brzo paní dr, poznala :) ... zvláště u holčičky. Myslím, že ten 3D je parádní zážitek - určitě doporučuji :one: ...v tom 20.tt je ten 3D asi nejlepší - švagrová na něm byla a maj i dvd - byla to krásná podívaná :dance: ... Jak říkáš - je to nádherný pocit vědět, že v bříšku roste malinkatý človíček :c: ... už se těším na další kontrolu ... snad se taky brzo dozvíme, co to bude :\x: ... Měj se krásně :a:

já jsem dnes 13+0 a nepřibrala jsem ani kilo, ale je to možná i tím, že nemám na jídlo vůbec chuť. A to jsem si myslela, že když budu doma na nemocenské (musím být, protože jsem před těhu dělala v chemické laboratoři), tak se budu jen válet, cpát se a kynout.... :hu: Ale zatím jím míň než před těhu, většinou jen jogurty, jablka a hroznové víno-z tohohle mi aspoň není tak těžko jako z ostatního jídla.... :O Takže váhu mám pořád původní a bříško také zatím v nedohlednu.... :00: Tak snad se obě brzy dočkáme ;)

In reply to by xpetka

To já nechutenstvím nijak netrpím. Jediné co teď nějak nemůžu je maso. Když ho sním větší kousek tak se mi začne dělat špatně. Začala jsem teď chodit na cvičení pro těhulky a připadám si jak když tam mezi ně ani nepatřím :s: . Všichni mají bříško (alespoň malý) a já nic :00: . A paradoxně jsem z nich ufuněná nejvíc :s: . Tak je obdivuji jak to s těmi svými bříškami (kolikrát nemalými) zvládají :one: .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka