Kontrola u doktorky

02.04.2009

Ahoj holky tak se jdu podělit s výsledky u doktorky.Malej je v pořadku a roste jak z vody.Poslala bych sem fotku ale je naní špatně vidět.další návštěva je 30.dubna a doufám že mi řeknou co to bude.Je mi to v celku jednu ale zajímá mě to ze zvědavosti.Už se nemohu dočkat.

Ahoj ... tak gratuluji, že je všechno v pořádku :\x: .. měj se krásně a snad ti příště dr. zdělí, co nosíš v bříšku - už by to mělo jít krásně vidět. paa :a:

tak to je super:-)ja sem tehulka prvne, takze pohlavi mimiska me taky zajima a chci ho vedet:-)hlavne mam vymyslene jmeno jen pro kluka...haha tak at jde vsechno podle planu, papa

In reply to by Moře

Ahoj i já jsem poprvé v tomto týdnu sice jsem byla těhotná už předtím ale dopadlo to špatně.Jména máme už vymyšlené z prvního těhu.Kluk by měl být Matěj a holka Marie.Radši bych měla kluka ale beru i holčičku hlavně ať je v pořádku.To je nejduležitější.Zajímámě to spíše proto že já říkám kluk a přítel holčička.A podle toho kdo se trefí dělá dobrý oběd. :s:A jak se bude jmenovat tvoje mimi.papa

In reply to by Misug

ahoj
ja sem mela byt Matej,ale hold nasi nevedeli ze bude holka...mam dva bratry takze to byla slava ze konecne holka...je sem nejdrriv chtela kluka, nakeho raubire at je zivo a veselo, ale ted bych byla pro holcicku..:-) a jmena...ja chci kluka Simona...a holku nevim...pritel kdysi rekl jmeno Sofie,ale ja s nim nejak valcim...tak nevim...jak to dopadne...a to je nahoda ze mate obe jmena od M?tak at to tentokrat jde jako po masle..:-)

In reply to by Moře

Promiň že píši se zpožděním ale byla jsem u mamky.To že jsme vymysleli jména od m je hlavně náhoda,přítel chce marii protože měl babičku a mě se líbí Matěj nebo Matyáš ale nakonec zvýtězil Matěj a také mame oba příjmení od M.Tak asi proto.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka