Zarazene vetry....ale jak.... asi se zblaznim

05.04.2009

Dobre rano vsichni,
ja mam od vcera NEJSPIS zarazene vetry.... :00: hruuuuza neskutecne me boli bricho, cela leva strana.Vecer me to bolelo jakoby v boku, ted uz nize skoro v trislech a ne a ne se me to pustit. A to mi tam malej jeste s klidem nacpe nozicku...asi mou vzduchovou bublinu pouziva jako polstarek :jawdrop: :00:
Fakt to boli, jak zvednu levou nohu, boli to... jak se pohnu boli to.... no vsak vam jiste nemusim vysvetlovat jak boli zarazeny prd ;)
Uz nevim co by mi pomohlo, cpu do sebe espumisan, i jsem se projit byla...ale nic....
Kdyby nekdo mel jeste zarucenou radu jak na prd :///: :s: tak sem s ni....

soucítím s tebou:-)znám to znám a nepomáhá nic,ale nezkoušela jsem ještě feniklový čajík,ten se myslím dává pozdějc i mimouškům:-)tak zkusíme

A co ty kapky SAB - tak 40 - třikrát děnně vždy po jídle - jeden čas jsem s tím měla taky problémy - tak mi to Dr. doporučila a jedla jsem je asi tak měsíc. Teď už je to dobrý...

v ramci moznosti udelat par drepu, vypit pohar vlazny vody, ale to je spis k pos...ni :s: ale kdyz se dobre vyprazdnis, tak by te nemeli trapit ani prdy, ne? :s: zkus taky svestkovy kompot, pry je dobre i kys.zeli.... tak at te to brzy prejde!!! :///: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka