rýma a čtyřměsíční mimčo

05.04.2009

Ahoj holky.Potřebovala bych poradit.Moje mala měla před třemi týdny bronchitidu,ta už je vylečena,ale rýmu mame pořad.Nemate nějaký typ,jak se toho zbavit?Osavame dvakrát denne,ale evidentně to nestačí.Díky moc

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,já měla takové problémy se starším klukem,taky měl ve 4 měsících bronchitidu,zánět nosohltanu,neustálá rýma. Nás vysvobodil Physiomer pro kojence, zvlhčovač vzduchu a klasická obyč.odsávačka,kterou jsem často měnila,třeba každý týden kup novou. Ten Physiomer se může stříkat i do pusky! Tak hodně štěstí!!! :a:

A jakou máš odsávačku? Já mám na vysavač a s tou vysaju hodně sopilka a nedráždím tak nosánek. Takže brzo ten soplík zmizí.
Jinak ty kapičky je to nastejno. Teď mám vincentku, libenar. A hodně teda větrat. Radši přioblíct, přikrýt a spat při otevřeným okně.Žana a Amálka

ahoj cico,nevím co používáš za kapky,ale naše Charlottka měla rýmu tak do 5měsíce od narození,ale fest pořádnou a ted se to zlepšilo konečeně..používám sprej mar-s mořskou vodou a normálně jí tam před i po dsátí stříknu do každé dírky,potom můžeš na noc,al ejen pár dní vytřít dětskýma kapka nasivin s 0,1%roztokem!!!!!!!!! jen dětské mají je pro kojence,potomzvlhčovat vzduch atd..jinak hodně větrat a netopit,a u nás to zmizelo ted,co jsme se přestěhvali...nemáme koberce,jen plovoučku všud,tak jestli nebyla třeba na něco alergická..libenar je na prd..mar je váýžně super.. víc neporadím,větrat,odsývat a stříkat..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka