JAKE VYBRAT JMENO-SARA,SARINKA

05.04.2009

PROSIM VAS O VASE NAZORY A RADY K MENU PRO HOLCICKU SARA,LIBI SE MI UZ DLOUHO,ALE SEM JU DALA STRANOU,KDYZ SEM SLYSELA RUZNE NAZORY ZNAMYCH,ZE JE ZIDOVSKY,NO BUD SE LIBI NEBO NE.ALE TED JAK SE MI UZ BLIZI TERMIN PORODU 16.4.2009,TAK SE MI VRATILO V PAMATI,ZE SE HODI NEJVIC Z TOHO NASEHO VYBERU.HADA SE TO VO MNE BUD DAM KARIN,I KDYZ NAZORY MENA PO RODICICH NEJSOU KLADNE,ALE JE PRAVDA,ZE NIKDE V OKOLI ZADNU NEPOZNAM,MOC SE TO MENO NEDAVA,TAKY ANI SARA.A ZNATE V OKOLI NEJAKU SARU,JAK JI RIKAJ ZDROBNENE.HODI SE NAM K PRIJMENI STEFANIKOVA.CHTELA SEM KRATKY A S R-ABY TROSKA VYZNELO TO JMENO.DEKUJI VAM PREDEM ZA VASE NAZORY.SU TO NASE FINALOVE MENA SARA A KARIN.JEDNO ZVITEZI.KARIN

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já bych dala Sárinku. Jméno po sobě bych nedala (manžel sice chtěl, ale to má smůlu, nebudu za pár let "ta stará").

já měla na seznamu Karin i Sáru (Sarah). Obě jména jsou moc hezká. Je fakt, že Sára je teď dávaná docela často. Zdrobnělin je spousta, záleží jenom na vás. :///: My nakonec vybrali Andreu a máme Davídka. ;)

ja mam taky prijmeni na S a cekame kluka. Libi se mi treba jmeno Samuel, Pak jsem se ale zalekla zkratky SS. Rikam si, ze deti napadne ledasoc a nechtela bych, aby mu pak jednou ve skole, az se budou ucit o druhe sv. valce, treba jen z blbe srandy rikali, ze je esesak.

já si strašně přeju sárinku...sárušku...Sáru a nebo krátce Sarah...Je to nádherné jméno, ale já bohužel zase čekám kluka, takže je to jen přání, které mám v sobě deset let...Dej sárinku budu závidět :s:

No mě se Sára líbí víc než Karin a že je to židovský jméno,tak to ani nevim..ale to je jedno..Mě by se třeba nelíbila Ester..to je takové tipické židovské..ale se Sárou si myslím nic nezkazíš..Karin se moc nedá skoňovat a Sára je takové víc použitelné..Já nevim jak bych vůbec Karin oslovovala..Karinko? To se mi moc nelíbí..Teď se dávají takové jména, třeba i Cyril atd...takže to je tvoje volba..Mě by se k vašemu příjmení spíš líbila Šárka.

me se libili obe,ale manzel rekl,ze doma nechce nic co je se zidama spojeneho,tak Sara padla,ted jsem docela rada.Karin je moc hezke,prijde mi takove elegantni :one:

In reply to by krevetka

jen me tak napadlo, jake jste teda vybrali jmeno????? Temer kazde druhe jmeno je totiz postaveno na hebrejskych, tedy zidovskych korenech. :-)

Ahoj, moje ségra má dcerku Sáru. Zdrobněle jí říkají Sárinko, je to moc pěkné jméno. I prababičky a pradědové jí říkají Sárinko, žádné zkomoleniny. Dala bych jméno Sára, místo Karin. papa

Mě se líbí obě. V rodině máme malou Sárinku a z ní to úplně supr.Voláme na ni Sári. Asi bych taky dala Sárinku, kdyby už v rodině nebyla. Sestřičku má Adrianku a říkají ji Adi.
Jinak k tvému příjmení se teda hodí víc Karin. A to je slovenské jméno. Je ve slovenském kalendáři.
Zkus si to napsat a uvidíš. Obě jsou moc pěkný,.
Teď si mě navnadila a Karin si nechám jako favorita na příště. Doteď to byla Nela, ale těch už taky záčíná být hodně.
Žana a Amálka

In reply to by zaneta.111

DEKUJI ZA ODPOVED,JA SOM RODACKA ZO SLOVENSKA,Z BANSKEJ BYSTRICE,DO CIECH SOM ODISLA PRED 7ROKMI ZA PRACOU A PRED 2ROKMI SOM SA I VYDALA V CECHACH,TAKZE TU ZIJEM.A MY SME SI DALI PRIEZVISKO PO MNE STEFANIKOVA,PRETOZE MANZEL BYL TEPLY A MOC TO NECHCEL,PREJ SE BUDU DETOM VE SKOLE POSMIVAT,ZNAL TO Z VLASTNY SKOUSENOSTI,TAKZE MAME I SLOVENSKE PRIJMENI,A MENO KARIN SA VIAC DAVA NA SLOVENSKU,TU SOM SA S TYM MENOM ESTE ANI NESTRETLA,A TO JA HO NOSIM 28LET A SOM SPOKOJNA,OPRAVDU VSUDE SE MNE PTAJ KDO MI HO VYMYSLEL.A POPRITOM JE I V CESKOM KALENDARI ALE ASI NIE JE MOC OBLIBENE,PROTOZE SE NEDAVA.PROTO ZVAZUJU CI HO DAT PO SOBE HOLCICKE NEBO RADSI SARU,OBA SU NEZVYCEJNY,CO SE MI LIBI,ZE TO NEMA KAZDY.

In reply to by KARIN

já znám slovenku a ta se jmenu je Saskie a ta s tím zase měla patálie na slovensku. Ve slovenským kalendáři to není a v českým zase jo.
Říkali jí Kia, Sasi, Sisi... a Saskia po slovensky :-)
Žana a Amálka

já bych dala Karin,protože babičky a tety jí budou říkat Šárko,tak proto.naší Charlottce tak říká od manžela babička a děda a totálně mě to vytáčí a říkám jim,že to je Šarlotka a né Šárka a oni,vždyt je to jedno.. :00: :00:

In reply to by sarlotka

no to jsou ty babči. My jsme dali jméno Amálie. Což je pěkně starý jméno. Když se projdeš po hřibtově tak na starých pomnících je to samá Františka, Amáile ...
A když někde řeknu jak se malá jmenuje tak to babky neumějí ani vyslovit. Speciálně stará drbna sousedka co ví všechno. Furt dokola se ptá jak se jmenuje.
Žana a Amálka

In reply to by zaneta.111

To jsou..a kor od manžela oni bydlí na vesnici a žijí opravdu tím jejich starým životem a názory na výchovu,kojení a vše kolem je děsné..bydeli jsm etam rok,ale museli jsm ezpátky do jihlavy,jinka byhc asi zešílela,kolikrát jsem až brečela,ak jsem byla zoufalá z toho,co po mě chtějí za styl života...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka