Šíleně dlouho jsem tu nebyla..tak ani nevim zda si me nekdo pamatuje:o))

03.04.2009

Ahoooj..hrozně moc dlouho jsem tu nebyla..tak se jdu konečně juknout:o))Jinak mam tedy dcerku Lili a narodila se 25.12.08 ve 22:33. Svuj start do života měla moooc těžký..ale je to moje holka šikovná a ted je krásné ..zdravé a zlobivé miminko:o)) Takže se vracím zpět na mojetěhu jako MÁMÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jé ahoj, Tebe jsem neviděla ani nepamatuju. Tak to je nedjůležitější, že jste všichni zdraví a že se má malá k světu :-)
Já mám termín zítra, ale zatím se k ničemu neschyluje :-)
Tak nám malou ukaž a pochlub se :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ale jo..já bych jen nekoho nerada strasila:o)) ale napíši ho sem..ale zitra vecer..ted du hajat..rano se mi konecne vdava sestra:-))

Ahojky, já si tě pamatuji podle ikonky, ale nijak jsme spolu nekamarádily :) Jen vím, že ses najednou vytratila a tvé přispěvky už nebyly, ale vzpomínám si dobře, jak jsi se už těšila na porod..... Nikde jsem nenašla, co se vám vlastně stalo :? , ale věřím, že jste holky šikovné a nyní je vše v pořádku :one: Snad tě nyní uvidíme častěji ;) Přeji hodně krásných chvil s malou a netrap se, kdyby něco, tak jsme tady ještě my holky ;) :a:

Ahojky!! To víš, že si tě pamatujeme! Moc gratuluju k Lili. My jsme to taky neměli úplně jednoduchý (Domča se narodil 17.12.08), navíc jsem neměla přehled, páč jsem 6 týdnů ležela v nemocnici, takže mi holky podávaly info.
A proč ti tak dlouho trvalo nás tady navštívit? :a:

In reply to by Kristule

Jéé..tak hlavne ze uz je vse v poradku!!! No..bylo hodne starosti a ataaak..a hlavne mi vubec nesly nacist stranky..ted se mi opravil PC. takze uz to zase beha jak kun:-)) Copak ti bylo..jestli se muzu zeptat??A ja ti gratuluji k Domčovi..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

In reply to by Cattly

No klasika, strašili mě s tím už dýl. Hrozil předčasný porod, pak se ke konci vyvrbila hustá preeklampsie, takže vyvolávačka a hoďku a půl po vyvolávačce se to zvrtlo, jak moje krev, tak Domčovi průtoky, ozvy a měl omotanou 2x pupeční šňůru kolem krčku, takže akutní císař, byl i mrňous 2,65kg a 46cm - kvůli mýmu tlaku se mu u mě nedařilo dobře.. Jinak taky nekojím, Domču jsem krmila 6 týdnů přes stříkačku, páč prso vůbec nechtěl a nakonec mlíkárny přestaly fungovat úplně. Ale Domča je spokojenej i na umělým, už má 6kg, 60cm a ani pomalu nevíme, že ho máme páč skoro vůbec nebrečí a spí mi i celou noc :c: . Prostě zlatej, takže čekám, že až povyroste, tak nám to ukáže a bude pěkně zlobit .
Jinak si taky ráda přečtu tvůj porod....Tak hlavně, že jste ok, pc taky šlape, tak uvidíš ty drbárny, páč prosincovky jsou pěkný drbny, ale nejen prosincovky. :s:

my se neznáme,jelikož jsem se zaregistrovala až po narození syna.A ten se mi taky narodil 25.12. ale v 17.38h.Tak tě vítám zpět .Petra a Lukášek

In reply to by tauruska

Jééé...a taky si byla tak pekne na stedrej den se silenymy bolestmi v porodce??To byly vanoce jak fik:-))) Kazdopadne gratuluji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

In reply to by Cattly

já sice byla na štědrý den už od půl čtvrté ráno v porodnici ale boleti jsem neměla,ty začaly až na druhý den po tom co mi dali kapačku.Mi totiž odtekla plodovka a malý ven nechtěl.Ale jinak pohoda,hned po porodu jsem řekla že už druhé dítě nikdy,když jsem prosila ať to už nějak ukončí že už nemůžu,ale teď už vím že příští rok začneme pracovat na druhém.Petra a Lukášek

Ahoj Cattly, to jsem ráda že tě vidím. Říkala jsem si kde jsi tak dlouho, že tě tu nepotkávám. Já mám Natalku, narodila se 13.1.. Lili je krásné jméno.

In reply to by Cattly

Pamatuju si jak si zoufale chtěla porodit, jsem na tom byla stejně. První jsem se cpala k prosincovým (prý předčasný porod) a nakonec jsem přenášela. My se máme dobře, Naty roste jak z vody, teď už není Natalka, ale buclinka. Kojím, tak je to fajn, zatím to jde. No jinak starosti jsou to víš, však to sama znáš. a co Lili?

In reply to by Romanca

Lili je zlato!!!!!!!!!!No uzasna!!!! sice nekojime-byla hrozne nemocna kdyz se narodila.Ale i tak ji z flasticky chutna.Je to pekna ciperka..normálne popolízá a sama se přetaci..a nekradsi by uz sedela.Je hrozne sikovna.No jo..ani mi to nepripominej..kdybych vedela jak hruza me ceka..nikdy bych rodit nesla:o(((Diky bohu je to zamnou..a uz z toho mam jen zlééé vzpominky... tak ted si teda uzivam ty roly mamy..ale sem K.O. dnes uz jsem uplne hystericka..bulim jak zelva a rvu na manzilka..protoze mi babka vypla topeni!!!!!Bydli v patre pod nami v RD.A je tu 18C!!!!Jak v tom mam asi Lilcu vykoupat to nevim. Tak se tu pekne hadam..nejradsi bych ji neco nasypla do kafe.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoooj..nova role je dosti narocna:o)) Sem uplne vycuclá..nervni..ale hrooooozne stastná!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Gratuluji k tehu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Cekaji te krásne ale i dosti narocne mesice.. uzivej dny bez pupku:o))pak se nevyspis..bude otykat..to mimi te bude kopat v nevhodnou dobu..pris sexu si budes pripadat jak verlyba na suchu.-)))a to nemluvim o zhorsenym dychání..sem tam naka strije..par nevolnosti..porad mastne vlasy..vse ti bude malé..kazdych pet min. na wc..a dáááál:-)))))))))Ale jinak je to krasny :-))

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no me prave vsichni rikaly jaka to bude pohoda a jak to bude hezky...a kdyz ta hruza zacla..tak sem vsechny proklinala:-))protoze me lhaly. .-))) ale trba budes mit fajn rychly a bezbolestny porod.. jooo teda porod mel jednu vyhodu..mam oblicejik jak detskou prdelku:-) a to jsem do ty doby mela na obliceji neco tak strasnýho!!!!!!!!!!!takze ted je to supr. no..tak koukam ze budes prozivat hezke tehotenstvi:o))

Ahojky,ja si te pamatuju,podle ikonky! Gratuluji ti maminko! Ja mam taky holcicku,narodila se 1.12,takze skoro stejne stare:)

In reply to by Misutka

Také gratuluji k holčičce:o)) Ty sou máminý.. teda nekdy az moc.. to moje ,,opici,, dite nikoho jineho nechce nez me a to nejradsi 24h denne..a furt tahat..chjo..to sem si ji naucila. No vidis..tak to uz je velka holka:o))a za chvilku nas ceka zeleninka:o))

In reply to by Cattly

Nic si z toho nedelej,ta moje potvurka je uplne to stejny!!! Chce bud me nebo tatku...jinak nikoho...ale ted uz si i trosku vyhraje,takze jsem stastna za kazdou minutu klidu:) Jinak kojim,takze zeleninka u nas az v pul roce,ale moc se na to tesime...:)

In reply to by Misutka

Aha..no my práve nekojime..sotva sme kojili tyden.. jooo je to prada kdyz chvily spi nebo si chvilku hraje.. jsem vycucla jak citron. :o((A ten bordel co je doma..ten me sejri..ale nak neni cas to uklidit. Uf...uz aby si vyhraly dýl a samy se najedly.:-))

In reply to by Misutka

Nééé já to myslela dobre!!! Je uz velika..tak ji bude spousta obleceni :o))Ja bych chtela lili koupit takovy saticky..ale jak je hubena tak by ji nebyly..a malicke:-)) No a pekne levnej tvaroh!!To ber!!To je strasne dobre... me ty mlíka v krabici asi zrujunou.-)))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky