kilečka jdou nahoru

03.04.2009

Tak jsem se dnes vážila, jsme 16+6 a ejhle máme 3,8 kg nahoru :qu: , to bych vůůůbec nečekala, každej mi nadává, že bříšenko dobry, ale maminka by se měla nažrat :hu: , tak mám konečně důkaz místo slibů :s: :s: :s: :s: :w: :w: :w: Jak jste na tom vy?????

Ahoj Baruš :a: ,já jsem na své původní váze před těhu :///: .Do minulýho týdne jsem přibrala 3,5 kg,ale po střevní chřipce :sick: o viku,jsou dole :\x: .Ale myslím,že nebude dlouho trvat a jak se mi vrátí chut a sním víc jak hrst piškotů za den :hu: ,tak se ty kilečka spraví :) .

Ahoj, já jsem 15+2 a mám nahoře 2,5kila a to půl kilko mi naskočilo za týden, takže jestli to tak bude už pořád no tak potěš...Hanča

Tak to buď ráda za to kolik máš. Já jsem na konci 35tt a mám nahoře 19kg, za poslední 3 týdny jsem přibrala 6 kg.to se aj doktor divil, že jim asi blbě váží váha :///: :///: :///:

In reply to by venda7

Jako že je to málo?????? 8) Já jsem totiž zhubla na začátku, když jsem otěhotněla měla jsem 57 pak jsem zhubla na 55 a teď mám 60,8 tak nevím jak to počítat jestli jako že 3,8 nebo + ty dvě, jestli tady náhodou nemachruju se špatnými čísly :s:

Ahoj já jsem ve 30 týdnu a mám nahoře skoro 20 kilo ... dříve jsem vážila 43 kilo a před týdnem jsem měla 60,5 ... každej doktor mě chválí že jde vidět že se nebojím se pořádně najíst at má prcek vitamíny ... pro mě je to na jednu stránku pocta že mě takhle všude chválí ,ale na tu druhou stránku se mi nikdy nezdálo o tom,že bych na váze viděla 60,5 kilo hrozná představa :-D ale jde vidět že se máme dobře:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky