Tak dnes budou kotátka

03.04.2009

Vím, že to sem nepatří,ale....naše britka právě začala rodit...chjo...snad to dobře dopadne. Jsem zvědavá, kolik jich bude. Poprvé 5, pak 6, tak doufám, že tentokrát ne 7 :jawdrop: :spid:

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahoj, tak to je super, určo si vyberete. To víš, jaro, a kotat bude jako máku :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

hmmm, super....jééé holky, kdybyste věděli, co to je honit pak šest kotat po baráku... :s: také už je to naposled :w: , ještě by měla být připuštěná ta bílá, ale to se ukáže tak za 2 týdny, zda se zadařilo...pak půjdou obě kastraci :dance:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

néééééééééééééé, výměnu néééééééééééé :s: , vím, že jsou úúúžasný, ale kotata stačí :one:

Tak přeju hooodně moc štěstí, ať to dobře zvládnete!!!!!
My jsme rodily v lednu štěňata a až na to, že jsme rodily celý den (12hodin), dvakrát k nám musel veterinář, tak jsme to zvládly celkem slušně, vzhledem k tomu, že byla prvorodička. Si myslím. Teď už se ale těšíme až budou všechny pryč. Ještě pořád nám dvě zbývají :O . A propo nemáte zájem? :s:

In reply to by Ivka

čistokrevný, ale ne moc populární rasu a navíc bez PP. Máme Americkýho buldoka a tam už je dost omezený okruh zájemců. Navíc je jich tady v republice pořád poměrně málo, takže když už někdo chce, tak si radši připlatí za štěně s PP, než aby riskoval příbuznost.
Ale určitě na tom má velký podíl i finanční krize, protože všichni chovatelé teď nadávají. Opravdu to není o tom, že by se naše štěňata nelíbila, ale lidi vůbec nereagují na inzeráty a to do nich radši ani nedávám cenu. V tuhle chvíli máme tak průměr jedna reakce na jeden inzerát, ale samozřejmě reakce neznamená prodané štěně. Jsou totiž i takové reakce, že lidi vysloveně zkouší a chtějí štěně za 2000, přestože ví, že ceny se pohybují až k trojnásobku této částky.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

bohužel Plzen, koukala jsem, že ty z Přerova... :?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky