Kalmetizace

02.04.2009

Ahojky mám na Vás možná blbou otázku, ale nevím jak je to s kontrolou po očkování TBC. Rodila jsem v Motole a očkování proběhlo 24.2. Zatím mi žádná pozvánka na kalmetizační stanici nepřišla. Děkuji za odpovědi.

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak Vám moc děkuji. Lekla jsem se protože s prvním klukem jsem šla na kalmetizaci po měsíci. Žádnou kartičku jsem nedostala, takže by o nás měli vědět. Děkuji moc, jsem klidnější. :a:

Ahojky, já rodila 8/08 a na kalmetizaci jsme šli až v půlroce, páč v porodnici nám tu kalmetizační kartičku dali, místo aby jí poslali na příslušné místo. Takže pozvánka se nekonala a poslala nás tam naše dr až když očkování proti TBC po hexa zhnisalo. Když jsem tam pak volala abych se objednala, tak mi řekli, jak jsou někde pitomí, že to dávají maminkám-že o nás prostě nemohli vědět. Takže pokud jsi kartičku nedostala(taková tvrdší papírová kartička, kde je zapsané očkování s červenou tabulkou a červeným písmem), tak jí porodnice odeslala a pozvánka ti přijde :one: Pokud jí máš u sebe,t ak popros praktičku ať ti dá kontakt kam máš jít a zavolej si tam :one:

ahojky, nás pozvali když nám byly necelý 4 měsíce, kámošce to přišlo když bylo malýmu necelých 5 měsíců. tak máte čas

tak já jsem rodila loni v březnu a na kalmetizaci jsem šli až v srpnu a pozvánka nám přišla. :\x: :\x: :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky