zase jako na zacatku... :-(

02.04.2009

Ahojte tehulky,
vubec to nechapu, jsem ted v 25tt a uz hezkych par dni mi je zase "pekne" zle od zaludku, jako na zacatku. Spojeni "pekne zle", zni trosku divne, nic pekneho na tom samozrejme neni. :-( Proste je mi hnusne zle, desne me boli zaludek a chce se mi zvracet ze vseho co snim a co vypiju. :-( Vubec nemam chut na jidlo. Ze zacatku jsem si myslela, ze je to nejaka strevni chripajzna, nebo jsem snedla neco, co nebylo zrovna koser, ale trva to uz dele nez tyden a nevypada to, ze by se te nevolnosti nejak chtelo ustoupit. :-(
Kdyz jsem to dneska v poradne rikala sve dr, tak rekla, ze je to tim, ze mi zacala deloha hodne tlacit na zaludek. Coz mi prijde divne vzhledem k tomu, jak mam porad smesne male bricho. Doktrorka se mi to snazila vysvetlit tak, ze mam delohu jednak posazenou hodne v zadu a jednak se zacala napinat na horu. No, vlastne rekla uplne neco jineho, vice odborneho, ja to tady neumim tak presne tlumocit.
Mate to nektera taky tak??????????????? A co s tim??????????? Dr mi rekla, ze to lepsi nebude (coz me vazne potesila, obzvlaste kdyz jsem si predstavila, ze mam pred sebou jeste dalsich 15 tydnu), at jim po malinkatych davkach, piju jen velmi male dousky vody a koupim si pastylky na zklidneni zaludku a ze kdyby se to zhorsovalo, tak mi za tyden veme krev, jestli neni zakopany pes jeste v necem jinem.
Ze mi muze byt v tehotenstvi jeste nekdy zle jsem samozrejme vedela, ale najivne jsem si myslela, ze treba az tak nekdy kolem 40 tt.
Joooooooo, jedno pozitivum to ma: nemusim na zatezovy test na cukrovku!!!!! :-)

vlastne se mi hodne symptomu z 1 trimestru ve 3 vratilo, vcetne ranni nevolnosti ( i kdyz ne tak silne- ja jsem ani nikdy nezvracela proste mi akorat bylo blbe) , plctivost atd, taky jsem si obcas myslela ze jsem snedla neco spatnyho ale myslim ze to byly opravdu jenom utlaceny vnitrnosti- ted jsem skoro 38 tydnu a asi mi muselo uz trochu spadnout brisko protoze uz to tak nemam- tak se mi trochu ulevilo ale zase chodim kazdou hodinu na zachod - i v noci-a boli me zada a kycle to si proste nevyberes ;) papa a at je ti trochu lip, tech patnact tydnu utece ...a vysledek bude stat za to

In reply to by sarinka01

jedinou moji utechou je konecny vysledek. :-) Ty se mas, uz jsi ve finale. :-) Kez uz bych mohla alespon zacit strihat metr. :-)
Taky porad litam na zachod, v noci tak co dve hodinky. To mam vzdycky az pocit, ze mi mocak musi pretect nebo prasknout :-)...no a pak jsou z toho tri kapky a kratka uleva.... :-)
Se zady zatim problem nemam, ale nepochybuji o tom, ze i na to prijde brzy rada. :-)

In reply to by miha

podle toho jak to tlaci a pak presne jak rikas 3 kapky..... to me taky rozciluje ;) ale v tom asi nebudeme samy, tak at ti torychle utika, ono teda aspon u me to neni tak hrozny porad, jsou dny kdy si sotva uvedomim ze jsem tehotna ale zato v ty ostatni dny mi to telo i mimi vynahradi ze na to nejde zapomnenout ;)

to mě mrzí, že je Ti takhle špatně. U mě se to projevuje naštěstí v mírnější formě, není mi zle na zvracení, ale pořád mě hrozně pálí žáha, takže přesně jak říkáš, jím v menších dávkách a častěji, jinak se mi to pořád vrací a brkám jak starý chlap :( A děsí mě to, jak mi okolí neustále naznačuje, že už to lepší nebude, jen horší.. :r:

In reply to by Draconela

ja zase ze vseho a neustale skytam! :-) V praci, kdyz musim jednat s klienty je to fakt zazitek. To je pak vzdycky z jednani fraska. :-)
Ve kterem jsi tydnu?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka