časté čůrání

26.03.2009

Ahoj holky, prosím vás ty co jste okolo 30tt taky vám mimísek tak strašně tlačí na močák, že máte potřebu každou chvíli chodit? I když stejně moc nevyčůrám tak prostě musím jít. Je te vůbec normální? No a když mě do něj malá kopne to je teprve žůžo. Jak jste na to vy?

já jsem taky průtokový ohřívač, naštěstí máme záchod blízko ložnice :) ale snažím se pít víc přes den a večer to hodně omezím na minimum a je to lepší, jdu jenom 3 za noc :dance:

ahojky. Tak to já taky lítám furt. Ale pořád. Třeba se zvednu ze záchodu a než si umeju ruce, chce se mi zas. Nebo jdu 2x během reklam :-g( Nejhorší je to v noci. Jdu min. 4-5, fakt skoro každou hodinu. Já byla vždycky počáránek. Ale tohle je to šílený. :00: Nebo vyjdu ven, a už se mi po pár minutách chce. Asi si pořídím nějaký plíny :s:

In reply to by Magdík.H

Ahojda..koukám, že jsme na tom stejně, občas uvažuju, jestli se na wc nepřestěhuju.....je to běs.....v noci se nevyspím a jak si někde dojdu, za pár vteřin mám pocit, že potřebuju znova .o( a jak si mimís kopne, tak uvažuju i o inkontinentních plínkách .o)) fakt mazec .o))))) Držím všem těhulkám pěsti, ať to zvládnem, neboť bude hůře :s:

ahoj, jsem 35 a je to tak... chodím čůrat každou chvilku až mám někdy pocit, že to ani nedoběhnu a když pak vidím kvůli jaké trošičce to bylo, tak je to teda hrůza. A v noci chodím klidně i 4x za noc. Musíme to vydržet, naši mimískové za to stojí :-D

:a: Jsem na tom úplně stejně,chodím třikrát za noc,takže se vůbec navyspím.Někdy mě probudí hrozná bolest v břiše a to je potom úleva.... :s: Ale myslím že je to naprosto normální,i když né příjemný.

Ahojki jsem 29+4tt a taky to takhle mám a nejlepší je to když kopne přímo do toho močáku při stání v obchodě to je pak paráda.Mám pocit,že mám prolezlé všechny záchody v oklí.Ale myslí,že tohle bude ještě horší,ale nebudu strašit.Pá Mája

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky