režim v 7dnech?

02.04.2009

holky je nám 7dnů je to brzo zavádět nějaký režim že jo?kojim kdy ma hlad...a to je celkem často...nevím jestli to dělám dobře...kdy jinak začínat s nějakými návyky?díkec...

Kliknutím vložíte smajlíky:

mám 10denní holčičku a v porodnici na mě valili informace jako min. 10x za celý den kojit, případně po 2 h spánku probouzet atd. Takže první 2-3 dny doma jsem se stresovala, že nestihnu těch 10 kojení, že pořád spí, že nebude mít dost mlíčka... Pak jsem se na to vyprdla, nechám ji spát, když má hlad, dostane napít a přijde mi, že je teď malá spokojenější, víc v pohodě. Asi cítila, jak jsem nervní. Snažím se to neřešit, malá hlady neřve, tak co.. To koupání jak psaly holky se taky snažím dodržovat, i když zatím koupu ob den. Ale začnu denně, bude to návyk vlastně i pro mě :) Jinak žádné jiné návyky teď fakt nemají cenu. Mimi teď prostě jí a spí podle potřeby. Pa a hodně radostí s mimíškem :cc): :a:

miminka mají režim až tak od 6 měsíce a to ani ne.7dení miminko se teprve probírá ze šoku po porodu a vžíváse se zvuky a tonem tvého hlasu a vnímá tlumené a osteré světlo..vidí na vzdálenost půl metru -ostrost tím myslím..koj jak chce on,nos ho,povídej si s ním,a prostě ted jsi tady pro něj život jen ty!!!nebud ho v noci a nech ho spát, je na tobě maximálně závislé a řeči,že si ted bude vyžadovat pláčem něco nebo ne je blbost..noc ho,klidně at ti spí v náručí,když bude chtít..prostě tě ted bude nejvíc potřebovat...přeji ti hodně štěstíčka a hlavně zdravíčka Vám všem :k: :k:

Nazdárek. Mrňavý mimča žádnej režim nemaj. Oni prostě jedí a spí, kdy to potřebujou. My se od začátku aspoň snažili v podobnou dobu koupat, ale taky jsme prcka nechali ať si spinká, i když jsme zrovna chtěli koupat. Po šestinedělí už se docela dá jakýs takýs režim vyrobit. Čím dřív například ustálíš nějakej uspávací rituál, tím líp. Mimčo si zvykne, a pak ti bude mnohem líp usínat. Já musím říct, že my už tak od dvou měsíců s nějakým režimem nemáme problémy. Ale každý mimčo je jiný, každýmu to trvá jinak dlouhou dobu. :a: .

ahoj, tak to je hodně brzy, nám se režim začal dařit až okolo 3 měsíce, ted at papá kdy má hlad, až bude starší, tak muten režim uděláš...maximálně ho zvykej ve stejnou hodinu večer , aby si zvykl spát v postýlce..např. vykoupat, napapat, pomazlit a spinkat, aby si zvykl na stejnou hodinu, mimi mají rádi rituály. Ale s papakáním si to určí časem sám...

Ahojky,
v 7 dnech to je ještě opravdu hodně brzo :wink: ... já jsme taky kojila, jak si malý řekl, takže skoro pořád, jediné, co jsme se snažili od mala tak nějak dodržovat, bylo večern koupání a uspávání... ale když je mimi takhle maličkaté, tak ani to někdy nevyjde... jinak gratuluji k miminku :qu:
Danielle a Filípek

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka