Včerejší scening v Brně

01.04.2009

Dobré ráno,

tak mám holky samé supr zprávičky :) Včera ráno to začlo trošku zajimavě,dojeli jsem tam asi o 10 min později ale vzali mě :) Tak prvně mi nabrali krev,doma jsem zjistila,že mi sestřička propíchla durh žílu tak mi dost praskla :( no a pak jsme čekali až půjdem na ultrazvuk. Pak volali teda mé jméno a my šli dovnitř.Jak mi dala paní dr sondu na bříško měla jsem šok...už takoví človíček :) viděla jsem naše mimi před 3 týdny naposledy. Mávalo na nás ručičkama a všelijak se tam mlelo :) Prostě krása. Dr nám vše ukázala a podrobně popsala a dala nám obrázek. Downow syndrom nemáme :)

Ahojky moc gratuluju, je to super zážitek že jak se tam vrtí a mává nám to taky dělal :) tak přeji dál hodně štěstí a opatrujte se papa

já jsem taky čekala, že mi bude dělat screening, a ono prd! Jen ultrazvuk a nic, říkala jsem si, že budu klidnější, až budu vědět co a jak nám hrozí a nehrozí a on mě ho bude dělat až ve 20 týdnu a ještě musím až do Plzně na kliniku!

Jinak taky se tam dětičky mleli, bylo to super, jak tam mávali:)

Tak si dál užívej krásných zpráviček a přeji hodně pohody a zdraví!

Ahojky,
koukám, že jsme na tom podobně. Dnes jsem byla u dr. na utz (v rámci Papp-a). DS ani ty další dva syndromy nemáme a pravděpodobnost na Dow.S. máme 1:25 000. Takže jsme zdraví a nejspíš " z nás" bude holčička :) .Malá vyrostla o téměř 2cm za týden, což mě šokovalo. Myslím si, že malou musela minule (26.3.)usela špatně změřit. A posunula nám termín porodu z 13.10. na 7.10. Malá sebou mlela a mávala ručičkama. Byla úžasná :\x: . Na kontrolu mám jít zase 22.4. :dance:
Když mi minule sestřička brala krev tak jsem myslela, že mi tu ruku propíchla skrz na skrz :spid:.
Měj se hezky těhulko :\x:

Ahoj :a: , gratuluji k výsledkům :qu: :qu: . My tam byli včera hneď ráno. Manžela jsem pořád popoháněla ;) a tak jsme tam byli o 10 min dříve. :s: Žíly mám jak provazy, takže není žádna modřina :) . No a UZ, tak manžel byl nadšenej jak velké mimino už máme a ze srdíčka taky :///: .Jsou tam moc hodní. :one: Jinak taky máme výsledky OK

Ahoj Jajuskoo :) ... gratuluji ke zdravému miminku :one: .. já jsem na tom byla v pondělí a ještě teď vidím toho mrňouska, jak tam sebou šije :c: ... fotečka je krásnááá :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka